Dekorer superhelte kroner med Glitter Goo (3-6 år)

119,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Træd ind i et glitrende verden med den kreative æske "Dekorer superhelte kroner med Glitter Goo" fra Tiger Tribe! Dette magiske sæt inviterer børn til at slippe deres indre superhelte fri, og dekorer deres helt egne funklende kroner og diademer.

Dette kreative sæt er perfekt til børn mellem 3-6 år, som elsker glitter & glam. Æsken indeholder seks farverige papkroner, seks elastikker samt seks smukke farver af Tiger Tribes nyskabende, miljøvenlige Glitter Goo.

Glitter Goo er børnevenlig glimmer der har en unik konsistens, der minder om en ekstra tyk, funklende slime. Der er mange fordele. Glitter Goo drysser ikke, så der ligger glimmer overalt i boligen når legen er slut. Glitter Goo er nem og sjov for børn at forme og påsætte. Og sidst men ikke mindst, er Tiger Tribes Glitter Goo miljøvenlig, da der er tale om glitter helt fri for mikroplastik, som er bionedbrydelig og dermed sikre en ansvarlig, sikker og sjov oplevelse for børnene.

Dette sæt er den ideelle gave til den lille glitterentusiast og lover timevis af kreativ leg. Med alt inkluderet til at skabe seks strålende kroner, er dette sæt en skattekiste af kreativitet, klar til at forvandle en almindelig eftermiddag til et spektakulært superheltedrama.

Produkt information

Alder 3-4 år - 5-6 år
Mål15,5 x 24 x 3 cm
Reference6-0666
MærkeTiger Tribe