Insekternes verden - 5 foliebilleder (5-8 år)

119,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

6 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i en verden af kreativitet med "Insekternes verden" fra Tiger Tribe i denne Foil Art æske! Her kan børnene forvandle almindelige kort til strålende insektlandskaber, med de 5 flotte foliebilleder.

Med smukt illustrerede biller, bier og mariehøns vil børnene blive dybt engagerede i processen med at påføre det skinnende, holografiske folie på de klæbrige sektioner på kunstkortene. Det er en fordybende oplevelse, der ikke kun fremmer deres hånd-øje-koordination, men også styrker deres finmotorik, alt imens de har en sjov og hyggelig stund.

Denne Foil Art æske er ideel til at tage med på rejser, da den ikke fylder meget og giver børnene en fantastisk mulighed for kreativ leg, uanset hvor de befinder sig. Med i æsken finder man 24 folieark i 6 forskellige designs og smukke farver, 5 fuldfarvede, illustrerede kunstkort med klæbende sektioner og 1 træredskab til påføringen af folien. Det er en perfekt gaveæske til at holde børnene underholdt og inspireret til mange timers skinnende sjov.

Produkt information

Alder 5-6 år - 7-8 år
Mål27 x 21 cm
Reference6-0671
MærkeTiger Tribe