Design & lav øreringe (8-99 år) - Kreativ tin æske

159,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Lad kreativiteten blomstre med "Design & lav øreringe" sættet, en kreativ skattekiste velegnet for børn og unge fra 8 til 16 år. Pakket i en elegant tinæske fra det velansete mærke Gift Republic, byder dette sæt på muligheden for at skabe unikke og farvestrålende øreringe.

Dette DIY-kit gør det muligt at fremstille flotte og farverige øreringe. Leret, der medfølger, er let at forme. Indholdet af sættet inkluderer fem over-bake lerfarver: pink, grøn, hvid, blå og gul, 24 smykkekomponenter, en flaske lim, en nål, en akrylkagerulle, en smykketang og en instruktionsbog, der guider én gennem processen. Dette righoldige udvalg af materialer sikrer, at man kan skabe øreringe præcis efter sin smag og stil.

"Design & lav øreringe" sættet inviterer til at udtrykke sin individualitet og dele sin unikke stil med omverdenen. Det er den ideelle gave til den modeinteresserede, der elsker at gøre-det-selv, eller som en sjov aktivitet for familie og veninder, der ønsker at skabe sammen.

Den pæne tinæske, som sættet kommer i, tjener ikke kun som en del af den kreative oplevelse, men også som en praktisk opbevaringsløsning til de færdige øreringe eller små hemmeligheder efter projektets afslutning.

Produkt information

Alder 7-8 år - +13 år
Mål 11 x 16 x 3,5 cm
Reference GR800023
Mærke Gift Republic