Prinsesse aktiviteter - Stor DIY kreativ æske (5-7 år)

339,95 kr

10 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

I denne fortryllende og omfangsrige DIY æske fra Djeco kan man dykke ind i en verden af prinsesseaktiviteter, skræddersyet til børn i alderen 5-7 år. Æsken er en sand skatkiste fyldt med en samling af fem populære kreative projekter, der vil fortrylle enhver lille prinsesse, uanset om hun udforsker dem alene eller sammen med sin bedste veninde.

Æsken indeholder alt, hvad der skal bruges for at skabe magiske og fortryllende kreationer: Der er materialer til at lave 2 smukke tiaras, 2 fe-stave, 2 papir-smykkesæt, 1 dekorativ æske og endda et spejl. De flotte farver, yndige motiver og glimtende sten giver en følelse af eventyr og elegance til hvert projekt.

Denne æske er en fremragende gaveidé, der vil bringe glæde og timevis af sjov kreativitet. Med aktiviteter nok til lang tid kan barnet udforske sin fantasi og skabe skønhed med hænderne. Djeco er kendt for sin høje kvalitet og fantasifulde design, og denne æske lever fuldt op til dette ry.

Uanset om man er en eventyrlysten prinsesse, der drømmer om at skabe sin egen verden, eller man ønsker at dele kreativitetens glæde med sin bedste veninde, vil denne æske helt sikkert vække smil og begejstring. Lad den magiske verden af prinsesseaktiviteter folde sig ud, og lad fantasien flyve frit!

Bemærk! Der medfølger dansk brugsanvisning i alle Djeco's kreative æsker.

Produkt information

Alder 5-6 år - 7-8 år
Mål 34 cm x 27 cm
Reference DJ07934
Mærke Djeco