Sommerfugl - Dekorér med diamanter (6-13 år) - Sequin Art

159,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Opdag en verden af kreativitet med vores Diamond Painting æske med sommerfuglemotiv!

Perfekt til børn mellem 6-13 år, er denne æske en fantastisk måde at udvikle deres fine motorik og kreativitet på. Med alt hvad der er nødvendigt for at skabe et smukt sommerfuglemotiv, er denne æske et sjovt og udfordrende projekt, der vil holde børnene underholdt i timevis.

Diamond painting er en kreativ og sjov aktivitet for børn, der kombinerer maling efter tal og "bling bling" effekten fra diamantmaleri. Børnene følger enkle instruktioner for at placere små farvede perler på et selvklæbende lærred, hvilket resulterer i et smukt glitrende billede. Diamond painting er ikke kun en underholdende og afslappende aktivitet, men det kan også hjælpe med at udvikle finmotorik og koncentrationsevner hos børn. Det er en god måde at stimulere deres kreativitet og give dem en følelse af stolthed og tilfredshed, når de fuldfører et projekt. Med et bredt udvalg af designs og størrelser at vælge imellem, er diamond painting en sjov og spændende aktivitet for børn i alle aldre.

Æsken indeholder en 20 x 20 cm diamantmaleri med en smuk sommerfugl, små diamanter i forskellige farver, en praktisk pen og bakke til at holde diamanterne i.

Find æsken i vores kreative univers i vores legetøjsbutik Banditten eller bestil den online i vores webshop.

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Mål 20 x 20 cm
Reference 1526 (777126)