Babypensel med ergonomisk greb - Fra 2 år

69,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Opdag den magiske verden af kreativitet med Carioca chunky babypenslen med ergonomisk greb! Denne pensel er specielt udviklet til børn fra 2 år og opefter og er den perfekte ledsager til deres kunstneriske eventyr.

Med det ergonomiske greb er denne chunky babypensel designet til at passe perfekt til små hænder. Det giver børnene en komfortabel og sikker måde at udforske deres kreative side. Penslens unikke design hjælper med at forbedre børnenes finmotoriske færdigheder, mens de maler og skaber fantastiske kunstværker.

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor er Carioca chunky babypenslen fremstillet af materialer af høj kvalitet og er fuldstændig fri for skadelige stoffer. Du kan have fuld tillid til, at børnene kan udforske deres kunstneriske talent sikkert og uden bekymringer.

Denne alsidige pensel kan bruges med forskellige typer maling, herunder vandfarver, fingerfarver og meget mere. Den er nem at rengøre, hvilket gør den bekvem for både børn og forældre.

Giv dit barn den perfekte introduktion til kunstens verden med Carioca chunky babypenslen med ergonomisk greb. Lad deres fantasi og kreativitet blomstre, mens de skaber farverige mesterværker.

Bestil i dag og se, hvor sjovt det er for børnene at udforske kunstens magi med vores Carioca chunky babypensel.

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Reference43172 (809441)
MærkeCarioca