Brandbil - Whiteboard lær at tegne trin-for-trin (4-7 år) - Djeco

99,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

6 anmeldelser

Beskrivelse

Djeco præsenterer en fantastisk kreativ mulighed med deres "Brandbil - Whiteboard Lær at Tegne Trin-for-Trin" æske. Dette er endnu en bestseller i vores udvalg af lærerige og sjove kreative æsker fra Djeco, der er specielt designet til børn i aldersgruppen 4-7 år.

I denne fortryllende æske opdager børn verdenen af tegnekunst gennem trin-for-trin processen. Et væld af motiver venter på at blive udforsket, herunder en modig cowboy, en brandbil - klar til handling, en flyvemaskine, der drøner gennem skyerne, og en øde ø, der skaber muligheder for eventyr. Hvert kort i æsken guider børnene i skabelsen af disse spændende billeder ved hjælp af symboler og tal, der trinvis opbygger tegningen. Den medfølgende whiteboard tavle giver mulighed for fejlretning, da tegninger let kan viskes ud og prøves igen.

Sættet indeholder en samling af forskellige motiver, der sikrer, at hver tegneoplevelse er unik. Medfølgende er en praktisk tegneplade, svamp og en speciel tusch, der gør det muligt at skabe og slette tegninger, så processen kan gentages igen og igen. Uanset om det er en flyvetur, en bilrejse eller et afslappet øjeblik på en øde ø, er denne æske ideel at tage med overalt. Hvis indholdet tages ud, fylder og vejer det næsten ingenting!

Djeco's "Brandbil - Whiteboard Lær at Tegne Trin-for-Trin" æske åbner døren til en verden af kreativ udfoldelse og sjov læring. Udforsk denne vidunderlige æske og mange andre lærerige legetøjsprodukter fra Djeco.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål20 x 20 cm
ReferenceDj08321
MærkeDjeco