Fruity Cutie - Maleblok 36 sider & 8 dufttuscher (4-7 år)

139,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Lad barnet fordybe sig i den nye kreative, farvelægningsæske "Fruity Cutie" fra Tiger Tribe!

Denne fine gaveæske indeholder 8 farverige tuscher med dejlige, velkendte dufte, herunder banan, appelsin, melon, jordbær, blåbær, æble, vindrue og chokolade. I den medfølgende malebog/maleblok er 36 sider med bedårende Kawaii illustrationer, som barnet kan hygge sig med at farvelægge.

Duft tuscher er populære blandt børn på grund af deres unikke og sjove egenskaber. Den lækre duft, som tuscherne afgiver, tilføjer en ekstra dimension til kreativiteten, hvilket gør farvelægningen til en endnu mere fornøjelig oplevelse. Udover at være underholdende er duft tuscher også gode til at opmuntre børn til at udforske deres sanser og udvikle deres finmotorik, da de arbejder med at male og farvelægge.

Dette kreative sæt er pakket i en smart, magnetisk forseglet opbevaringsæske, der gør det nemt at have med på farten. Den spiralbundne malebog/blok tillader nemt at tage siderne ud, hvilket gør det ideelt til rejser og kreativ leg derhjemme. Perfekt til børn i alderen 4-7 år, dette er en genial gaveidé med både praktisk og kreativ værdi!

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål21 x 13,5 x 4 cm.
Reference6-0296
MærkeTiger Tribe