Tropeskov - Dekorer 3D billeder med prikker (7-12 år)

195,00 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Djeco's "Tropeskov", en kreativ æske for børn i alderen 7-12 år. Denne unikke æske udfordrer fantasien og kreativiteten på en spændende måde.

Inde i æsken gemmer sig en verden af skønhed og dyreliv. Børnene opdager fire fantastiske billeder af dyr, herunder den majestætiske geopard, en farverige fugl og den forunderlige kamæleon. Men her er opgaven: Disse billeder er endnu ikke færdigfarvede. Gennem små prikker og detaljerede instruktioner skaber man sit eget mesterværk, der får dyrene til at springe ud af papiret i en imponerende 3D-effekt.

Med otte bøtter med farverig maling og en pensel i æsken, er man udstyret med de nødvendige værktøjer til at give liv til disse billeder. Malingen tilføjer ikke kun farve, men også en flot glanseffekt, der fremhæver dyrenes skønhed. En dansk instruktion medfølger, så hvert skridt er let at følge og gøre til virkelighed.

Djeco's "Tropeskov" kreative æske er mere end bare en aktivitet – det er en rejse ind i en farverig verden, hvor børnenes kunstneriske færdigheder blomstrer. Udforsk denne spændende æske og mange andre inspirerende legetøjsprodukter hos Banditten, hvor kreativitet og sjov går hånd i hånd.

Produkt information

Alder 7-8 år - 11-12 år
Mål 21 cm x 21 cm
Reference DJ08968
Mærke Djeco