Ny
Lilla drikkeflaske i stål (500 ml)

Lilla drikkeflaske i stål (500 ml)

149,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Tørstig? Den lille drikkeflaske fra Blafre er den perfekte ledsager til børn i vuggestue, børnehave eller skole. Med en kapacitet på 500 ml er denne stilfulde drikkeflaske fremstillet af rustfrit stål, hvilket gør den til et sikkert og pålideligt valg. Flasken har ingen indvendig belægning, hvilket sikrer, at der ikke er nogen skadelige stoffer i kontakt med dit barns drikkevand. Rustfrit stål er et velkendt og sikkert materiale, der ofte bruges i køkkenredskaber som gryder og pander.

Det lilla låg er lavet af BPA- og phtalatfri plastik, hvilket understøtter vores fokus på børns sundhed og sikkerhed. Blafre drikkeflasker fås i tre praktiske størrelser: 300 ml, 500 ml og 750 ml, så der er en passende størrelse til enhver alder og behov.

Hos Banditten er vi stolte af at tilbyde Blafres produkter, der er kendt for deres farverige, retro-inspirerede designs, som appellerer til både børn og voksne. Blafres produkter er skabt med både funktionalitet og æstetik i tankerne, og denne drikkeflaske er ingen undtagelse. Den er både elegant og praktisk, og flaskens robuste design sikrer, at den kan holde til daglig brug.

Banditten har nøje udvalgt Blafres drikkeflasker for deres høje kvalitet og sikre materialer. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde pålidelige og sikre produkter til børn, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde denne fantastiske drikkeflaske til vores kunder.

Produkt information

Mål500 ml
Reference4579-Lilla
MærkeBlafre