Brainstring Original - Hjernevrider terning med elastikker (9-99 år)

215,00 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

6 anmeldelser

Beskrivelse

Besøg i en verden af knuder og kreativ tænkning med Brainstring Original - den ultimative hjernevrider terning fra Recent Toys! Denne fascinerende gåde er designet til at udfordre sindet for alle mellem 9 og 99 år, der elsker en god hovedbrænder.

Brainstring Original er ikke bare en hvilken som helst terning. Den består af en gennemsigtig polycarbonat kube, prydet med 12 elastikker i levende farver. Men lad dig ikke narre af dens tilsyneladende enkelhed - når først elastikkerne bliver flettet ind og ud af kubens unikke indsnit, opstår der komplekse knuder indeni, der vil teste selv den mest logiske tænker.

Målet med spillet? Det lyder simpelt - ændrer farverne på de ydre knapper, uden at skabe en uoprettelig knude indeni. Det kan synes umuligt ved første øjekast, men med lidt tålmodighed og masser af hjernekapacitet, vil du finde vejen gennem denne forbløffende labyrint af snørklede stier.

Drej, sno og vend de tre farvegrupper på denne seks-sidet kube gennem rillerne. Når du har fået dem alle sammenfiltret, find da din egen rytme og begynd det tilfredsstillende arbejde med at løsne dem igen! Der er altid et nyt puslespil at skabe og løse. For de avancerede spillere: alle elastikker er udskiftelige. Giv dig selv en ekstra udfordring ved at slutte af med forskellige farvekombinationer.

Brainstring Original er ikke kun et spil - det er en rejse ind i logikkens og kreativitetens verden, hvor hver ny knude er en ny opdagelse. Så om du er et stort barn med en hang til gåder eller en teenager på udkig efter den næste store udfordring, er Brainstring Original den perfekte måde at aktivere hjernen på, samtidig med at man har det sjovt. 

Produkt information

Alder 9-10 år - +13 år
Reference RT01
Mærke Recent Toys