Pige - First friends (1-5 år) - Tolo

Lyshåret pige - First friends (1-5 år)

89,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Mød den søde lyshårede pige figur fra Tolo Toys! Denne charmerende figur er klar til at bringe sjov og leg til dit barns verden. Med sin bløde og glatte overflade er denne figur perfekt til små hænder at gribe og udforske.

Pigen er designet med bevægelige arme, ben og hoved der siger en sjov "klik-lyd" når de forskellige dele bevæges. Hvad der gør denne pige figur endnu mere underholdende er, at når du trykker hende på maven, udsender hun en sjov piv-lyd, der vil få dit barn til at grine og smile. Det er en fantastisk måde at stimulere barnets auditive sans og tilføje en ekstra dimension til legen.

Denne pige figur er en del af Tolo Toys' omfattende udvalg af sjovt og pædagogisk legetøj. Alle produkter i serien er designet med fokus på sikkerhed, holdbarhed og høj kvalitet. Med Tolo Toys kan du være sikker på, at dit barn får det bedste legetøj, der er skabt til at stimulere deres fantasi og udvikle deres motoriske færdigheder.

Denne lyshårede pige figur vil helt sikkert blive en favorit i dit barns legekasse. Hun er den perfekte ledsager til timevis af sjov og leg. Uanset om hun er en del af en større samling af First Friends-figurer eller leger alene, vil hun bringe glæde og underholdning til dit barns legetid.

Giv dit barn mulighed for at udforske og skabe fantastiske eventyr med denne charmerende lyshårede pige figur fra Tolo Toys.

Produkt information

Alder 1-2 år - 3-4 år
Mål 8 x 6 x 11 cm
Reference 89582
Mærke Tolo Toys