Nyhed
Lava Scorpion - Mutant figur - Schleich
  • Lava Scorpion - Mutant figur - Schleich
  • Lava Scorpion - Mutant figur - Schleich
  • Lava Scorpion - Mutant figur - Schleich

Lava Scorpion - Mutant figur - Schleich

210,00 kr

8 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Ønsker du gratis gaveindpakning?

Beskrivelse

Schleich har lavet nogle fantastiske legefigurer, hvor denne lava scorpion er en af dem. Figurerne er lavet i en rigtig god  plastikkvalitet og er håndmalet, så de virker meget naturtro, og er selvfølgelig helt uden phthalater.

Utroligt farlig - og meget tålmodig: Lavaskorpionen lurer på sit næste offer fra sit skjul i sprækkerne i Lavaverdenen, og den er altid klar til angreb. Dens skjold er af hård, afkølet lava, men inden i den brøler den glohede, flydende lava. Den angriber uden varsel med sin glohede, ultrastærke bideklo, hvis en modstander kommer for tæt på. Kommer man nærmere, får man helt sikkert dens glohede stik at mærke.  Lavaskorpionen bruger sin enorme halepig, som den kan svinge i alle retninger som en grufuld ildkugle, hvis den skal kæmpe mod flere angribere. Den er ikke bange for nogen eller noget. Det siger den i hvert fald altid, netop fordi den er så god til at gemme sig, men der er et væsen, den i al hemmelighed er bange for. Isdragen kan med sin lammende isånde være farlig for ham - og blæse lavaskorpionen til en isstatue!

Alle børn elsker figurer, og her i Banditten har vi et stort udvalg, der kan indgå i rolleleg eller blot pynte fint på værelset!

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål 20,5 x 13,5 x 14 cm
Reference 70142
Mærke Schleich
×