Stegosaurus - Dinosaur figur

149,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Fantastisk legefigur fra Schleich!

For 150 millioner år siden havde den store, tunge stegosaurus sin gang på jorden. På ryggen havde den store rygplader, på den kraftige hale sad spidse pigge.

Stegosaurus blev omtrent lige så stor som en bus: op til 9 m lang og 4 m høj. I lang tid gjaldt den som den mest uintelligente af dinosaurerne, da dens hjerne næppe var større end en bordtennisbold. Den vejede kun 80 g, hvor kropsvægten var 4,5 t. I dag mener man, at den rådede over en slags „ekstrahjerne“ i haleroden. Selv om den var planteædende og ernærede sig af lavt voksende bregner, var dens tænder alt for spidse til at tygge – de lignede små savklinger. For at knuse planterne i dens mave slugte den sten.

Sjove fakta: Stegosaurus vejede op til 4,5 t, men dens hjerne nåede kun op på 80 g.

Schleich har lavet nogle fantastiske legefigurer, hvor denne Stegosaurus er en af dem. Figurerne er lavet i en rigtig god plastikkvalitet og er håndmalet, så de virker meget naturtro, og er selvfølgelig helt uden phthalater.

Alle børn elsker dinosauer, og her i Banditten har vi et stort udvalg, der kan indgå i rolleleg eller blot pynte fint på værelset!

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål15 x 10,5 x 11 cm
Reference14568
MærkeSchleich