Dilophosaurus - Dinosaur figur

189,95 kr

4 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Dilophosaurus levede for 200-192 millioner år siden under den tidlige Jurassic-periode. Den var op til seks meter lang, og var en af de første store kødædende dinosaurer i den forhistoriske tid.

Efter Compsognathus og Velociraptor var Dilophosaurus en af de hurtigste forhistoriske øgler. På trods af dens seks meter lange krop, vejede den kun 500 kg og havde lange, kraftige bagben, hvormed den let kunne nå hastigheder på op til 38 km/t. Den havde to imponerende kamme af ben på kraniet, hvilket også gjorde, at den blev kaldt "Dobbelt-kammede firben". De var rigtignok store og lange, men for tynde til at forsvare sig med. Forskerne mener, at de blev brugt til at imponere rivalerne.

Sjove fakta: En krokodille har det samme typiske hak i overkæben som en Dilophosaurus.

Schleich har lavet nogle fantastiske legefigurer, hvor denne Dilophosaurus er en af dem. Figurerne er lavet i en rigtig god plastikkvalitet og er håndmalet, så de virker meget naturtro, og er selvfølgelig helt uden phthalater.

Alle børn elsker dinoer, og her i Banditten har vi et stort udvalg, der kan indgå i rolleleg eller blot pynte fint på værelset!

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål15,5 x 8,5 x 11,5 cm
Reference14567
MærkeSchleich