Nyhed
Lav & farv papirblomster (10-15 år)

Lav & farv papirblomster (10-15 år) - Kreativ tin æske

159,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Tag på en farverig rejse med "Lav & farv papirblomster" sættet, en kreativ skattekiste for børn i alderen 10-15 år, pakket i en charmerende tinæske fra det anerkendte mærke Gift Republic. Dette sæt åbner op for en verden af kreativitet, hvor man kan skabe sine egne sjove og spændende regnbueblomster, og dermed tilføre dagen et strejf af farve ved at lave sin egen farverige buket i alle regnbuens farver.

Med seks fortryllende malingfarver – turkis, grøn, gul, orange, lilla og fuchsia – venter en palet af muligheder for at bringe papirblomsterne til liv. Hver farve er nøje udvalgt for at sikre, at større børn og unge kan skabe en buket, der stråler af liv og glæde, lige som en ægte regnbue.

For at sikre en nem og sjov oplevelse, indeholder sættet også en saks til at forme blomsterne, et par handsker for at holde hænderne rene under malerprocessen, og en vejledning, der trin for trin viser, hvordan man skaber de smukke blomster. Der opfordres til at slippe fantasien løs og eksperimentere med farvekombinationer for at skabe deres helt unikke buketter.

"Lav & farv papirblomster" sættet er ikke blot en hobbyaktivitet; det er en måde at udforske kunstens verden på, udvikle fine motoriske færdigheder og udtrykke sin personlige stil. Den fine tinæske, der huser sættet, kan efterfølgende genbruges til opbevaring af små skatte eller yderligere kunstprojekter, hvilket tilføjer en ekstra dimension af bæredygtighed til denne kreative oplevelse.

Giv dit barn mulighed for at sætte farve på hverdagen og skabe mindeværdige øjeblikke med "Lav & farv papirblomster" sættet. Det er den perfekte gave til det kreative barn, der elsker at udforske og skabe med sine hænder.

Vi anbefaler, at voksne er til stede for at vejlede og hjælpe med processen, til sikring af både sjov og sikkerhed.

Produkt information

Alder 9-10 år - +13 år
Mål 11 x 16 x 3,5 cm
Reference GR800022
Mærke Gift Republic