Nyhed
Lav dine egne Tie Dye t-shirts (7-99 år) - Kreativ tin æske

Lav Tie Dye t-shirts (9-99 år) - Kreativ tin æske

159,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

5 anmeldelser

Beskrivelse

Gør garderoben unik med "Lav dine egne Tie Dye T-shirts" sættet, skabt til kreative børn og unge fra 9 til 99 år! Dette farvestrålende sæt fra Gift Republic giver mulighed for at forvandle almindelige T-shirts eller andet hvidt tøj til fantastiske kunstværker, der vil fange alles opmærksomhed.

Leveret i en fin, genanvendelig tinæske, som kan bruges til opbevaring eller nye projekter efter Tie Dye-sættet er anvendt, indeholder sættet alt, hvad man behøver for at springe ud i farveeventyret: tre sprudlende tøjfarver i rød, blå og gul, to par engangshandsker til at holde hænderne rene, ti elastikker til at skabe sjove og unikke mønstre, og en nem vejledning, der sikrer flotte resultater hver gang.

"Lav dine egne Tie Dye T-shirts" er mere end bare et sæt; det er en kreativ oplevelse, der samler venner og familie og skaber rum for at udtrykke sig gennem farver og mønstre. Det er den ideelle gave til den modebevidste eller som en spændende aktivitet til venindehygge eller en kreativ weekend med familien derhjemme.

Bemærk, at T-shirts eller andre tekstiler, man ønsker at dekorere, ikke er inkluderet. Vi anbefaler, at voksne altid er med for at hjælpe, så alt forløber problemfrit.

Produkt information

Alder 9-10 år - +13 år
Reference GR800001
Mærke Gift Republic