Tyrannosaurus Rex - Dinosaur figur - Schleich

Tyrannosaurus Rex - Dinosaur figur

279,95 kr

3 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Schleich har lavet nogle fantastiske legefigurer, hvor denne Tyrannosaurus Rex er en af dem. Figurerne er lavet i en rigtig god plastikkvalitet og er håndmalet, så de virker meget naturtro, og er selvfølgelig helt uden phthalater.

Tyrannosaurus Rex var en tobenet rovdinosaur med en længde på 13 m. Den frygtindgydende kæmpe havde et kæmpe kranie og næsten 20 cm lange tænder.

Tyrannosaurus Rex ser godt nok farlig ud, men med sine korte forben med bare to kloer kunne den næppe bruges til ret meget, da de ikke engang kunne nå op til munden. Tyrannosaurus Rex var ikke nogen dygtig jæger på grund af sin højde (7 m) og drøjde, men var en ådselæder, der fortærede resterne af de andre rovdyrs måltider. Den havde flere end 50 tænder med en længde på over 15 centimeter til sin rådighed. Tænderne brugte den dog ikke til at tygge med men til at flænse i føden, eftersom den slugte sit bytte i store bidder. Tyrannus Rex’ to øjne var  rettet fremad, således at deres to billeder overlappede hinanden, så den fik en bedre dybdeskarphed, når der skulle findes føde.

Sjove fakta: Når denne kæmpe rovdinosaurs dolkeagtige tænder faldt ud, voksede nye tænder ud efter få uger.

Alle børn elsker dinosauer, og her i Banditten har vi et stort udvalg af figurer, der kan indgå i rolleleg eller blot pynte fint på værelset!

Produkt information

Alder 3-4 år - 11-12 år
Mål31,5 x 11,5 x 14,5 cm
Reference14587
MærkeSchleich