Lyseblå kanin - Original Bashful bamse 31 cm

229,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

10 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den uimodståelige blødhed og charme med den lyseblå Bashful Kanin fra det engelske mærke Jellycat, som er kendt for at skabe skønne, sjove og klassiske bamser og kaniner af højeste kvalitet. Jellycat har gjort sig bemærket på verdensplan for deres luksuriøse og bløde materialer, som gør hver bamse til noget helt særligt. Hvis du aldrig før har haft fornøjelsen af at mærke en Jellycat bamse, vil du straks blive overrasket over den særligt bløde kvalitet, der kendetegner disse elskede legetøjsdyr.

Baby Jellycat serien, som vores lyseblå kanin er en del af, består også af den skønneste blå Bashful kanin ranglespilledåse og nusseklude, der alle bringer et fantasifuldt twist ind i det klassiske design. Disse bamse er ikke bare legetøj, men bliver hurtigt en del af familien og en fast bestanddel på børneværelset. Klassikeren over dem alle er selvfølgelig de kære Bashful kaniner, der med deres bløde pels og charmerende udtryk har fundet vej til hjertet på både børn og voksne.

Denne særlige lyseblå kanin er perfekt som barselsgave til de helt nyfødte eller som en elsket følgesvend for lidt ældre drenge og piger, der holder af at samle på bamser. Kaninens ører er dejligt bløde og gode at holde om, mens dens hale er perfekt til små hænder at nulre med, hvilket gør den til en ideel trøsteven og sovekammerat.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 11-12 år
Mål31 cm
ReferenceBAS4BBN
MærkeJellycat