Jellycat Bashful bamse - Kanin   Cottontail - lille

Cottontail kanin - Lille Bashful bamse - Jellycat

139,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Engelske Jellycat har gjort sig kendt for at lave skønne, sjove og klassiske bamser og kaniner i den mest bløde og luksuriøse kvalitet. Har du ikke før mærket en Jellycat bamse, vil du straks føle den særligt bløde kvalitet. 

Bashful serien består af de skønneste bamser og kaniner med et fantasifuldt twist, stadig i den klassiske og bløde kvalitet, som vi har lært at kende Jellycat for. 

Klassikeren over dem alle fra Jellycat's skønne bashful-serie er selvfølgelig intet ringere end de kære kaniner, som er blevet en fast bestanddel på de fleste børneværelser. Den er perfekt som barselsgave til de helt nyfødte, men vil også være et hit hos de lidt ældre drenge eller piger, der bare godt kan lide at samle på bamser. 

Denne kanin er lavet i de fineste naturfarver i pelsen. Kaninbamsen er fantastisk blød, ørerne er gode at holde om, og halen er perfekt at nulre med. Drt er de samme nuancer i pelsen i alle cottontail kaniner, dog er der ikke to, der er ens, da pletterne i pelsen er placeret forskelligt fra kanin til kanin.

Den kan nemt håndvaskes og hænges til tørre, hvilket mindsker allergigene

Produkt information

Alder 0-3 mdr.
Mål 18 cm
Reference BASS6BW
Mærke Jellycat