Snurrende klokkebold (3 mdr.-1 år)

89,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den magiske Snurrende Klokkebold fra Tolo - vinderen af prisen "Toy of the Year". Dette legetøj er designet til børn i alderen 3 måneder til 12 måneder og tilbyder en sjov og lærerig oplevelse.

Snurrende Klokkebold er formet som en firkantet kasse i farverne rød og gul. Indeni kassen finder du en blå bold, der fylder den ud. Det særlige ved denne klokkebold er, at dit barn kan se bolden gennem kassen, hvilket vækker deres nysgerrighed.

Når legetøjet bevæges, begynder bolden at trille rundt om sig selv inde i kassen. Den bløde klokkelyd, der følger med boldens bevægelse, tilføjer en ekstra sjov og stimulerende dimension til legen. Dit barn vil blive fascineret af den bevægende bold og klokkelyden, der opmuntrer til gentagne bevægelser og udforskning.

Den Snurrende Klokkebold er ikke kun underholdende, men også en fantastisk måde at stimulere dit barns sanser og udvikle deres finmotoriske færdigheder. De vil lære om årsag og virkning, når de opdager, at deres bevægelser får bolden til at trille og klokken til at ringe.

Tolo er stolte over at have modtaget prisen "Toy of the Year" for Snurrende Klokkebold. Det er en anerkendelse af det innovative design, den høje kvalitet og de berigende legeoplevelser, som Tolo legetøj tilbyder.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 6-12 mdr.
Mål7 x 7 x 7 cm
Reference89450 (TO89450)
MærkeTolo Toys