Fleur & Friends Babushka dukker - By Suzy Ultman

199,95 kr

6 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Flot sæt med 5 stk. Babushka dukker i træ fra By Suzy Ultman.

Disse Fleur & Friends Babushka dukker har et moderne design i forhold til de traditionelle russiske dukker. Hver dukke er helt sin egen med smukt dekorerede mønstre.

Alle figurerne er fremstillet i træ, håndmalende og derfor unikke. Pynt børneværelset, leg med dem, put dem ind i hinanden eller brug dukkerne til at fortælle barnet historien om familien: Bedsteforældre, forældre, børn, børnebørn. Stor - Større - Størst osv.

Fordi Babushka dukkerne er fremstillet, som de er, er der ikke tale om legetøj i almindelig forstand. Dukkerne skal behandles med omtanke, og det er vigtigt, at de bliver opbevaret samlet, da træet kan give sig, hvis det f.eks. står i solen eller får fugt. Dermed kan det være svært at samle dukkerne igen. Hvis man ønsker, at barnet skal kunne lege meget med dem hele tiden, anbefales det, at man køber vores Babushka dukkerne i plastik med Ingela P Arrhenius' illustrationer.

Vær opmærksom på at træknopper og andre ufuldkommenheder altid kan forekomme, da Babushka dukkerne er håndmalede og fremstillet i et naturmateriale. Dette er ikke en reklamation, men blot tegn på at dukkerne er unikke.

Produkt information

Alder 3-4 år - +13 år
Mål14 x 6,5 cm - 10 x 5 cm - 7,5 x 4 cm - 5,5 x 3 cm - 3,5 x 1,8 cm
ReferenceND4
MærkePetit Monkey