4 stk. Babushka dukker - Coral

4 stk. Babushka dukker - Coral

175,00 kr

1 anmeldelse

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Disse 4 fantastiske Babushka dukker er originale træ Babushka dukker fremstillet i Rusland, hvor hver dukke er håndmalet og derfor helt unik.

Da dukkerne er håndmalet kan de have forskellig hårfarve, forskellige blomster, forskellig mønstre og farver. Dukkernes grundfarve og højde kan også være lidt forskellige.

Et meget fint træk er, at de dukker, der har blomster på, er malet således, at på den mindste dukke er blomsten næsten et frø, og så springer blomsten mere og mere ud, efterhånden som dukkerne bliver større.

Dukkerne kan variere fra billedet, så hvis man vil være helt sikker på, hvilken dukke, man får, bør man besøge os i butikken og vælge. Vi har Babushka dukker med 3, 5, 6 og 7 dukker indeni.

Fordi dukkerne er fremstillet, som de er, er der ikke tale om legetøj i almindelig forstand. Dukkerne skal behandles med omtanke, og det er vigtigt, at de bliver opbevaret samlet, da træet kan give sig, hvis det f.eks. står i solen eller får fugt. Dermed kan det være svært at samle dukkerne igen. Hvis man ønsker, at barnet skal kunne lege meget med dem, anbefales det, at man køber dem i plastik med Ingela P Arrhenius' illustrationer.

Men stil disse skønne, originale, coral Babushka dukker op, leg med dem, put dem ind i hinanden eller brug dem til at fortælle barnet historien om familien: Bedsteforældre, forældre, børn, børnebørn osv.

Det vil være en gave for livet!

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - +13 år
MålDen største dukke 9 cm - den mindste 3 cm
ReferenceHOH16264CO - Coral
MærkeBabushka