Adventure - 6 stk. ansigtsmaling stifter

69,95 kr

8 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Skab fantastiske eventyr med Adventure - 6 stk. ansigtsmaling stifter fra Snazaroo! Uanset om det er til halloween, fastelavn, rollespil eller bare leg, vil børnene elske at forvandle sig med disse farverige ansigtsmalingstifter. Vores sæt inkluderer seks spændende farver: sølv, rød, gul, blå, hvid og sort – perfekt til at skabe superhelte og andre fantasifulde karakterer.

Vi sætter sikkerheden først og har valgt kun de bedste kosmetiske ingredienser til vores ansigtsmaling. Snazaroos ansigtsmaling er skånsom og ideel til følsom og sart hud. For ekstra tryghed anbefaler vi altid at lave en lille test på indersiden af albuen, inden ansigtsmalingen påføres i ansigtet for at sikre, at der ikke opstår allergiske reaktioner.

Snazaroo ansigtsmaling er paraben- og parfumefri, hvilket gør den ekstra skånsom. Den er nem at påføre og nem at fjerne igen med blot vand og sæbe. Vi råder dog altid til, at en voksen lægger sminken på, for at undgå at malingen kommer i kontakt med mund og øjne. Læs venligst vejledningen før brug for de bedste resultater.

Produkt information

Alder 3-4 år - +13 år
Reference 1172021 - 791007
Mærke Snazaroo