Fe børneur med letlæselig urskive - 4-7 år

279,95 kr

7 anmeldelser

Desværre! Den sidste er solgt
Få besked når varen igen er på lager:

Beskrivelse

Happy-Hour kollektionen af børneure fra Babywatch er tiltænkt piger og drenge fra 4-7 år. Det er tale om ure til skolebørn i højeste kvalitet og med 2 års garanti.

Fe uret er specielt designet til børn, der elsker små søde feer og eventyr.

Dette børneur har en meget tydelig og letlæselig urskive (diameter 2,5 cm), 2 store visere og en sekundviser, samt tydelige tal som barnet nemt kan se. Babywatch uret har endvidere en farverig rem med illustrationer, der appellerer til børn.  Med et analogt ur får barnet et helt klart og tydeligt billede af tiden, der går, og dermed styrkes forståelsen af hvad tiden er for noget.

Uret er udstyret med et Quartz værk, en solid metal urkasse, nikkeltfrit spænde samt en behagelig ftalat-fri PVC urrem (21 cm langt - 1,4 cm bredt). Batteri med en forventet levetid på 2 år er inkluderet. Uret er ikke vandtæt.

Børneuret leveres med gode råd til forældre om, hvordan man nemmest kan lære sit barn klokken (oversat til flere sprog - engelsk inkluderet). Desuden er der et stort ur og øvelser på den fine emballage.

Barnet 1. ur er altid en virkelig god gaveide, som barnet kan have glæde af i mange år. Den flotte og farverige emballage fra Babywatch er kun med til at gøre gaven til en endnu større fornøjelse at give.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål21 cm remlængde - Urkasse 2,5 cm - Vægt 22 g
Reference3700230605613
MærkeBabywatch