Kalendergaver

Kalendergaver til Børn 2019.

I denne kategori finder du alt hvad hjertet begærer indenfor kalendergaver til børn. Banditten har et stort udvalg, her er både kalendergaver til de mindste og til de lidt større. Fra kalendergaver 1 år og opad.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
5 kr 500 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 944

Gode smågaver som kalendergaver til børn

Hos Banditten har vi et stort udvalg af gode smågaver, der kan bruges til kalendergaver. Det vil sige, at du hos os har mulighed til at købe alt indenfor kalendergaver børn. Det være sig alle 24 gaver. Mange af tingene kommer direkte fra vores gode samarbejdspartnere og derfor kan vi sælge dem til en usædvanlig lav pris.

Kalendergaver 2019

I år har der igen været store trends indenfor legetøj. Hvem husker ikke fidgetspinneren, som i flere måneder plagede det ganske land. Tidligere har vi set store diller indenfor yoyo’er, fingerskateboards og deslige. Hos Banditten søger vi altid, at have et opdateret sortiment, af hvad der er populært lige nu og klassikere.

Kalendergaver ideer

Vi har over 400 forskellige gaveideer på lager. Det være sig både til store og små.

Kalendergaver til børn 1 år

Kalendergaverne til de allermindste er igen i år et stort fokus. Faktisk har vi inddelt det i endnu flere underkategorier, så du kan få det du specifikt søger til dit barns alder.

Kalendergaver til børn 2 år

Her er det især ting som modellervoks og andet legetøj. F.eks fra firmaet Djeco, som hitter. Det kan også være snurretoppe og tusher, der vil være oplagt at putte i en kalendergave.

Kalendergaver til børn 3 år

I denne kategori er der lidt mere praktisk legetøj end i kategorien ovenfor. Her er der både tegnetavler og lommerlygter. Alt hvad de små behøver, for at kunne komme på eventyr.

Kalendergaver til børn 4 år

Her minder gaverne lidt om dem i kategorien ovenfor. Her er endnu flere funktionelle ting. Se blandt andet det store udvalg af “slime”.