Jellycat Nusseklude 

Det britiske firma Jellycat er blevet verdenskendte for at lave det mest fantastiske legetøj indenfor superbløde, sjove og klassiske tøjdyr, bamser og hyggeklude - også kaldet Jellycat nusseklud og Jellycat sutteklud.

Læs mere
Viser 1 - 13 af 13

Hvad er en Jellycat nusseklud?

En Jellycat nusseklud kombinerer barnets første bamse med et lille blødt tæppe, der giver tryghed og hjælper med til at barnet falder i søvn. Samtidig er bamsen ikke særlig stor, så den er nem for baby at holde fast om, og en Jellycat nusseklud er ikke for stor til selv de mindste børn.

Mange små drenge og piger bruger endda deres Jellycat sutteklud som erstatning for en rigtig sut, hvilket er meget praktisk for forældre, da en sut kan gemme sig lidt bedre end en Jellycat nusseklud.

Jellycat nusseklud - en farvorit på alle måder

Den bedst sælgende Jellycat nusseklud til dato er helt klart den klassiske kanin Jellycat sutteklud. Her sidder den nuttede kanin og holder godt fast om den blødeste Jellycat nusseklud. 

Jellycat kanin suttekludene findes efterhånden i et utal af farver: beige, lyserød, lyseblå, grå, hvid, og der er også forskellige slags Jellycat nusseklude med blomster og stjernemønstre i ørerne. Jellycat kanin nusseklude med blomster i ørerne er lavet efter deres klassiske ”Blossom” linje, hvor mønsteret i kaninens ører og fødder giver en god kontrast og stimulerer barnets øjne. Der skiftes ud i kollektionen og der kommer løbende nye Jellycat nusseklud kaniner fra firmaet, så vi anbefaler derfor altid vores kunder at købe 2 Jellycat sutteklud, da vi ofte har kunder hvis baby har mistet sin favorit Jellycat nusseklud, og så er det et stort problem, hvis modellen er udgået. Bedstevennen er jo ikke sådan at skifte ud, og da slet ikke i en anden farve.

En Jellycat nusseklud er en bestseller hos os i Banditten, og vi er sikre på at en Jellycat sutteklud nok skal blive en tryg og hyggelig ven til jeres baby. Den fine Jellycat nusseklud kan vi varmt anbefale som en rigtig fin gaveidé til barselsgave, dåbsgave eller hvis der skal holdes babyshower!

Jellycat nusseklud kommer i mange varianter

Udover Jellycat nusseklud med kaniner, fremstiller firmaet også andre modeller med forskellige søde dyr. Bashful serien præsenterer for eksempel en Jellycat nusseklud med en lille abe, eller Jellycat nusseklud med svaner i forskellige farver.

Hvis man ønsker sig en Jellycat sutteklud i en anden kvalitet og struktur kan man også finde det her! Der er blandt andet en Jellycat nusseklud med en dinosaur eller en Jellycat sutteklud med en fin genkendelig panda.

Jellycat nusseklud - ægte kvalitet

En Jellycat nusseklud er altid lavet i den højeste kvalitet, og det er altid lidt mere luksuriøst end alle de andre mærker på markedet. Derfor har Jellycat efterhånden vokset sig meget stor, og der er ikke mange børneværelser, der ikke indeholder mindst en ting fra en af Jellycats mange søde legetøjsserier.

En Jellycat nusseklud kan naturligvis vaskes og hænges til tørre, hvilket mindsker allergigener.

×