Jellycat Kaniner 

Hos Banditten finder du et meget stort udvalg af de populære Jellycat kanin bamser.

Jellycat bashful kanin serien har været en bestseller hos os i Banditten i årevis, og der er ikke mange børneværelser, som ikke har en af de søde Jellycat kanin bamser siddende. Vi har været med helt fra begyndelsen, og set hvordan udvalget af Jellycat kanin bamser er blevet større og større i takt med Jellycat kanin seriens popularitet. 

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24

Bamsernes store succes er bestemt ikke uden grund. For af alle Jellycats mange forskellige bamser, er den vidunderlige Jellycat kanin slet ikke til at stå for. Bamse kaninerne har med deres silkebløde pels, nuttede ansigtsudtryk og lange ører, som baby elsker at nulre med, formået at vinde hjerterne hos alle børn, små som store, drenge og piger. 

Som med alle Jellycats produkter er der tale om bamser af allerhøjeste kvalitet, meget mere luksuriøse end alle andre mærker på markedet. Har du ikke før holdt om en Jellycat kanin, vil du straks føle den særligt bløde kvalitet. Samtidig er en Jellycat kanin en helt klassisk bamse, som vil være barnets ven for livet.  

Jellycat kanin bamser i mange størrelser

I vores omfattende sortiment finder du kanin bamser i utallige størrelser og løbende forskellige gode Jellycat kanin tilbud. Hos Banditten har vi både 13 cm baby Jellycat kanin lille, Jellycat kanin 18 cm, Jellycat kanin 31 cm mellem, Jellycat kanin stor, kæmpe Jellycat kanin 51 cm og den helt eventyrlige gigant Jellycat kanin 108 cm XL, så ligegyldigt hvilken størrelse du leder efter, så har vi den.

Jellycat kanin blossom bamser

Udover de forskellige størrelser, har vi også kanin bamserne i adskillige farver og mønstre. For eksempel den yndige Jellycat kanin blossom bamse, der har mønstrede blomster ører eller hvad med en eventyrlig Twinkle kanin med stjerner. Den helt klassiske Jellycat bashful kanin 31 cmi farven beige er vores all time bestseller, men det er efterhånden muligt at finde en Jellycat kanin i alle regnbuens farver: gul, pink, blå, hvid, brun, mint, lyserød, lilla, lysblå og mørkeblå, for blot at nævne nogle stykker.

En Jellycat kanin er det oplagte gavevalg

Jellycat kanin bamserne er med årene blevet så populære, at du nu også kan finde dem som et super sødt vedhæng til barnets taske eller nøgler, som ophæng til barnevognen, spilledåse, rangle og som de fineste, varme babyfutter.

Ligegyldigt hvilken Jellycat kanin bamse man vælger, kan den vaskes og hænges til tørre, så den bliver ved med at være fin og samtidig mindsker allergigener for barnet.

En Jellycat kaniner en oplagt barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave. Når lillesøster eller lillebror kommer til verden, er der mange der vælger at købe en Jellycat kanin til begge børn, så baby får den lille Jellycat kanin, og storesøster eller storebror får den mellem Jellycat kanin. Verdens dejligste krammedyr og en ven for livet. Med andre ord gaven som aldrig skal byttes.

×