Jellycat Bashful bamser 

Ethvert børneværelse har efterhånden mindst én af de efterstræbte Jellycat Bashful kanin bamser, der har toppet listen over de mest solgte Jellycat Bashful bamser i Danmark igennem flere år.

Engelske Jellycat er blevet verdensberømte fordi firmaet lave skønne, sjove, finurlige og klassiske bamser og kaniner i den mest bløde og luksuriøse kvalitet. Har du ikke før mærket en Jellycat Bashful bamse, vil du straks føle dens silkebløde kvalitet og blive forelsket.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 52

Den populære Jellycat Bashful bamse serie

Jellycat Bashful serien er meget stor og deres sortiment vokser og ændrer sig flere gange årligt. Hos Banditten finder du langt de fleste modeller i Jellycat Bashful udvalget. Vi har utallige Jellycat Bashful dyr for eksempel den søde Bashful dinosaur, Bashful panda, Bashful flamingo, Bashful abe, Bashful hund, Bashful vaskebjørn, Bashful koalabjørn, Bashful løve, Bashful skildpadde, Bashful drage, Bashful æsel, Bashful odder, Bashful elefant bamse, Bashful enhjørning og naturligvis de velkendte Jellycat Bashful kaniner. Der er med andre ord noget for enhver smag, og det er altid muligt at finde dit barns nye yndlingsbamse.

Jellycat Bashful bamsen fås i mange størrelser

Jellycat Bashful bamserne fås i flere størrelser. De mest populære bamser, blandt andet Bashful kaninerne, fås i helt op til 6 størrelser: Jellycat Bashful baby (13 cm), Jellycat Bashful lille bamse (18 cm), Jellycat Bashful mellem bamse (31 cm), Jellycat Bashful bamse stor (36 cm), Jellycat Bashful kæmpe (51 cm) og Jellycat Bashful gigantisk bamse på hele 108 cm. Alle bamserne har tyngde i underkroppen, så de kan sidde selv og er hyggelige for barnet at kramme samt sove med.

Hvert år kommer der nye Jellycat Bashful bamser til sortimentet. Typisk starter de med den mest solgte størrelse, som er mellem størrelsen og hvis den bliver taget godt imod, udvider de familien af Jellycat Bashful bamser til også den lille Jellycat Bashful bamse på 13 cm.

Rengøringsvenlige Jellycat Bashful bamser

Alle Jellycat Bashful bamser kan håndvaskes og hænges til tørre, hvilket mindsker allergigener for dit barn. Jellycat Bashful bamsen vil være et fint supplement til barnets bamsefamilie, og de indbyder alle til masser af kram og gode stunder.

Jellycat Bashful bamse er den oplagte gaveide

Det fantastiske ved at der findes så mange bamser i Jellycat Bashful serien, er at de bliver meget personlige at give som barselsgave. Har du en helt særlig historie om en skildpadde sammen med moren eller faren til den nyfødte, vil de altid tænke på dig hver gang barnet leget med sin nye ven.

Firmaet har i de senere år udvidet deres Jellycat Bashful selektion til også at omfatte Jellycat futter, de meget populære Jellycat Bashful hyggeklude, spilledåser samt Jellycat Bashful rangler til baby. Bamser fra Jellycat Bashful serien er derfor en oplagt gaveidé til barsel, dåb eller fødselsdag, der helt sikkert vil vække begejstring hos ethvert barn.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Jellycat Bashful bamser og se om du ikke kan finde lige den bamse I leder efter!

×