Djeco Dukkehuse og tilbehør 

Her på siden finder du det fineste Color House Djeco dukkehus, et stort udvalg af Djeco dukkehusmøbler, flere søde Djeco dukker samt en bred vifte af Djeco dukkehus tilbehør. Den klassiske serie med Djeco dukkehus og tilbehør hedder Petit Home og Djeco præsenterer løbende nyheder, der slet ikke er til at stå for.

Læs mere
Viser 1 - 13 af 13

Petit Home - Djeco dukkehus serien

Den flotte Petit Home serie er inspireret af moderne arkitektur med rene linjer og masser af luft. Djeco dukkehus er fremstillet i træ og plexiglas, og det har et meget smukt og rummeligt design. Samtidig er det fine Djeco dukkehus designet således, at det er nemt for barnet, dekorerer og indrette de forskellige værelser med de meget nydelige Djeco dukkehusmøbler.

At lege med et Djeco dukkehus og Djeco dukkehusmøbler er en hyggelig og fordybende leg, som især pigerne er meget begejstrede for. Børnene samler på Djeco dukkehus tilbehør og kommer igen, hver gang firmaet finder på nye Djeco dukkehusmøbler. Dette sker et par gange om året.

Stort udvalg i Djeco dukker, Djeco dukkehus samt Djeco dukkehusmøber

Udover Djeco dukkehus og Djeco dukkehusmøbler indeholder Petit Home kollektionen tre søde familier med Djeco dukker samt ekstra dukker f.eks. to babyer, børn, teenagere og to bedsteforældre. Man kan også udbygge dukkefamilien med kæledyr eksempelvis hunde, katte og en lille fugl i fuglebur. Det er der er så mange dukker at vælge i mellem gør det muligt at sammensætte sin helt egen familie og barnet kan lege rollelege hvor børn, forældre og bedsteforældre relationerne kan blive undersøgt og udforsket.

De små Djeco dukkehusmøbler er et kapitel for sig selv. Formgivningen af Djeco dukkehusmøbler er moderne og farverne meget flotte og klare. Alle Djeco dukkehusmøbler er fremstillet i en udmærket kvalitet og der er alt hvad der skal til for at barnet kan skabe sit helt eget fashionable univers. Så hvis I mangler en ny stue, soveværelse, køkken, børneværelse, spisestue eller badeværelse, kan det nemt findes sortimentet. Djeco dukkehuset har helt almindelige mål, hvilke gør det muligt også at bruge andre dukkehusmøbler og tilbehør til huset.

Nyheder til Djeco dukkehus

Som noget nyt er der kommet mere spændende Djeco dukkehus tilbehør, blandt andet to æsker med flotte klistermærker beregnet til at dekorere og personliggøre barnets Djeco dukkehus samt en bordlampe og en standerlampe, begge med rigtigt lys i form af LED-pærer.

Eller hvad med en hyggelig barbecue med familien i haven? Djeco dukkehus møbler indeholder nu også et nydeligt sæt havemøbler, en grill med tilbehør samt et pragtfuldt legehus til dit Djeco dukkehus som børnene kan boltre sig i, mens maden tilberedes.

Djeco dukkehus - den populære gaveide

Djeco dukkehus og Djeco dukkehusmøbler er en yderst populær fødselsdagsgave og julegave. Nogle af vores kunder vælger endog at give et Djeco dukkehus som barnedåbsgave, så det kan stå og pynte på børneværelset til barnet, bliver ældre. Et dukkehus er et klassisk stykke legetøj som fortsætter med at begejstre og som kan gå i arv fra barn til barn.

×