Djeco Ansigtsmaling 

Leder du efter Djeco ansigtsmaling til børnene til fastelavn, halloween, rollelege, klassens udklædningsfest eller til andre festlige lejligheder? Af Djecos store udvalg i kvalitetsprodukter har vi naturligvis også Djeco ansigtsmaling. Udover de andre mærker af ansigtsmaling, sminke til børn, neglelak og nailstickers, har vi hos Banditten valgt at tage hele Djeco ansigtsmaling kollektionen ind i vores sortiment.

Læs mere
Viser 1 - 10 af 10

Djeco ansigtsmaling til enhverv lejlighed

Djeco ansigtsmaling kan deles op i to serier. Der er de store æsker med Djeco ansigtsmaling sæt. Disse æsker med Djeco ansigtsmaling indeholder lækker 3 stk. farver ansigtsmaling, flotte klistermærker til huden, en pensel, 2 svampe, skabeloner til at male efter, samt en nem og forståelig ”trin for trin” guide, hvor barnet for eksempel kan få flotte ansigter som en sej superhelt, en farlig pirat, en imponerende tiger, en smuk regnbue, en eventyrlig prinsesse og lignende. Der er Djeco ansigtsmaling nok i hver sæt, til at man kan dekorere flere børn, eller du kan bruge Djeco ansigtsmaling ved flere lejligheder

De mindre æsker med Djeco ansigtsmaling indeholder faktisk flere farver, men ikke noget ekstra tilbehør. Her får man 6 smukke farver, 1 stk. pensel og 1 stk. lille svamp. Nogle af Djeco ansigtsmaling farverne har en flot metallic effekt, mens de andre sæt med Djeco ansigtsmaling er flotte og klare i nuancerne.

Djeco ansigtsmaling er også et hit som et sjovt indslag til børnefødselsdage, hvor hvert barn kan blive malet i ansigtet med Djeco ansigtsmaling og komme stolt hjem fra fest. Man kan som forælder udfolde sin kreativitet med Djeco ansigtsmaling, hvad enten man er til de større kunstværker eller blot et klassisk hjerte, stjerne eller tigerstriber – det er kun fantasien der sætter grænser.

Djeco ansigtsmaling - uden parfume og parabener 

Al Djeco ansigtsmaling er dermatologisk testet og selvfølgelig helt uden parfume og parabener, så Djeco ansigtsmaling er helt sikkert for dit barn at bruge. På trods af dette er der altid en risiko allergiske reaktioner, så vi anbefaler at man tester Djeco ansigtsmaling på et lille område først, og ser hvor huden reagerer. Djeco ansigtsmaling er vandbaseret og teatersminken fjernes let med vand og sæbe.

Djeco ansigtsmaling er nemt at fjerne

Djeco ansigtsmaling er nemt at arbejde med. Du skal blot tilsætte lidt vand og farverne glider let fra paletten og kan påføres barnets ansigt. Det anbefales at bruge fugtighedscreme inden påsmøringen af Djeco ansigtsmaling så huden ikke bliver tør.

Skal jeres barn klædes ud til fastelavn, rolleleg, halloween eller blot sjov udklædning og leg er Djecos ansigtsmaling derfor uundværlig.

×