Dåbsgave

Hvis du leder efter den helt rigtige dåbsgave til babys store dag, så er du kommet til det rette sted. Hos Banditten finder du nemlig et meget stort udvalg af rigtigt fint dåbslegetøj samt flot interiør til børneværelset, der kan bruges i mange år fremover.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
15 kr 1880 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 626

Dåbsgaver til drenge og piger

Alt vores dåbslegetøj er nøje udvalgt efter dets høje legeværdi, gode kvalitet, smukke farver og flotte design. Hos Banditten har vi over 16 års erfaring med at udvælge den helt rigtige dåbsgave, så du er i trygge hænder hos os.

En oplagt dåbsgave er Jellycats fantastiske tøjdyr. Jellycat laver super søde, sjove og klassiske bamser i højeste kvalitet og altid lidt mere luksuriøst end alle andre mærker på markedet. Bamserne er ualmindelig bløde og de mange forskellige personligheder er slet ikke til at stå for. En bamse fra Jellycat vil være en ven for livet og derfor en oplagt dåbsgave.

Ønsker du andre muligheder for en god dåbsgave fra Jellycat kan vi nævne de sødeste sutteklude med en lille bamse der holder om nussekluden eller babyfutter i samme super bløde kvalitet.

Økologisk babyudstyr som dåbsgave

I Banditten har vi et meget bredt udvalg af 100% økologisk babyudstyr fra NatureZOO of Denmark. En super dåbsgave vil være de forskellige hæklede dyr, der er formet som barnevognsophæng, rangler både runde og aflange, super flotte spilledåser, og for ikke at glemme de søde nusseklude i økologisk velour. Her er en dåbsgave der både er god for barnet og for vores jorden.

En oplagt dåbsgave til dåbsbarnet om det er en pige eller dreng, er også vores bløde dukker, fine biler, stable klodser eller det populære trælegetøj i alskens udformninger. Alt i den bedste kvalitet.

En gave til børneværelset

Hvis det er en dåbsgave til børneværelset der søges, har vi de fineste lamper der både pynter og skaber hygge på børneværelset. Udvalget af velegnede dåbsgaver inkluderer bordlamper i form af svampe, søde dyr og seje robotter. Desuden er de søde vågelamper og natlamper, samt de eventyrlige snekugle lamper en bestseller når det kommer til dåbsgaver. Vi har forskellige sparebøsser, der også er en oplagt dåbsgave samt mange plakater smukt illustreret og lige til at hænge op på børneværelsets vægge.

En oplagt dåbsgave er også de farverige Babushka dukker, både de originale russiske dukker i træ samt plastikdukkerne designet af Ingela P. Arrhenius der blandt andet har dyremotiver. Alle dukkerne vil pynte flot på børneværelset.  Alt i alt en dåbsgave barnet kan have hele livet.

En favorit indenfor dåbsgaver er naturligvis også børneservice som små kopper, tallerkener, skåle og bestiksæt. Vi har både spisestel i melamin eller i miljøvenlig bambus, så der er noget for enhver.  Fælles for disse dåbsgaver er at de har fantasifulde illustrationer og at det hele er i god kvalitet!