Barselsgave

Barsel

Er du på jagt efter en fin barselsgave er vi i Banditten stolte over at kunne vise vores store udvalg af barselslegetøj og interiør til børneværelset. Alt vores barselslegetøj er nøje udvalgt efter dets høje legeværdi, gode kvalitet, smukke farver og flotte design. Hos Banditten har vi over 16 års erfaring med at udvælge den helt rigtige barselsgave, så du og dit barn er i trygge hænder hos os.

Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
15 kr 1800 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 644

Ideer til barselsgaver

En oplagt barselsgave er de fantastiske tøjdyr fra Jellycat. Jellycat laver super søde, sjove og klassiske bamser i højeste kvalitet og altid lidt mere luksuriøst end alle andre. Bamserne er almindeligt bløde og er slet ikke til at stå for. En bamse fra Jellycat vil være en ven for livet og en perfekt barselsgave.

Ønsker I andre muligheder for barselsgave fra Jellycat kan vi nævne de sødeste sutteklude med forskellige dyr, bløde rangler og babyfutter i samme super bløde kvalitet.

I Banditten har vi et fantastisk flot udvalg af 100% økologisk babyudstyr fra NatureZOO of Denmark. En rigtig populær barselsgave er de forskellige hæklede dyr, der er formet som barnevognsophæng, rangler både runde og aflange, fine spilledåser, og for ikke at glemme de søde nusseklude i økologisk velour.

Bløde dukker til den nyfødte

En oplagt barselsgave til det nyfødte barn om det er en pige eller dreng, er vores bløde dukker, fine biler, stable klodser, trælegetøj i alskens udformninger. Alt i den allerbedste kvalitet.

De fantastisk flotte biler fra Playforever er også bestsellers når det kommer til en god barselsgave til drengene. Bilerne kan stå og pynte på babys værelse, indtil barnet er stort nok til at lege med bilerne.  

Hvis I søger efter en barselsgave til børneværelset er du ikke gået forgæves i Banditten. Vi har de fineste lamper både som loftslamper, våge/natlamper og eventyrlige snekugle lamper, der slet ikke er til at stå for. Vi har retro sparebøsser fra Norsu. Og de farverige Babushka dukker vil pynte flot på børneværelset.  Alt i alt en barselsgave barnet kan have hele livet.

I Banditten finder I også børneservice som tudkop, tallerkener, skål med sugekop o. lign. Især er Design Letters og Petit Monkey et stort hit og en fin barselsgave.

Bestil en indpakket barselsgave

Hvis du finder den helt rigtige barselsgave her hos os, kan de nybagte forældre både bytte barselsgaven via vores webshop eller via vores fysiske butik. Vi pakker altid barselsgaverne flot ind, helt gratis og det er muligt at få en lyserød eller blå ballon med til den lille ny.

Vi har også en hel del ”Velkommen til verden” barselskort, som passer fint sammen med barselsgaven. Se under ”Gavekort & kort” for at finde vores udvalg af lykønskningskort.

Hvis du selv skal på barsel lige om lidt har du mulighed for at oprette din og din babys – helt egne ønskeliste med lækre barselsgaveønsker. Brug Addwish knappen når du finder noget du kan lide, og send listen til familie og venner. Så får du måske lige de barselsgaver du ønsker og undgår gengangere.

Alt i alt er der masser af muligheder for at finde den helt rigtige barselsgave hos os. Tag et kig på alle de skønne varer og kontakt os endelig hvis du skulle have brug for hjælp og vejledning.