Madkasser 

Her kan du få et hurtigt overblik over alle de madkasser til børn, vi har på lager i øjeblikket, samt hvilke modeller der er på vej.

Læs mere
Viser 1 - 41 af 41

I Banditten har vi et stort udvalg i madkasser til børn og teens. Vi har helt klassiske madkasser med et rum, ruminddelte madkasser samt madkasser, der indeholder bestik.

Indenfor børnemadkasser har vi blandt andet et stort udvalg fra firmaet Rex London. Rex London er kendt for deres finurlige design og udmærkede kvalitet. Rex Londons børnemadkasser er fremstillet i holdbar plast/vinyl, som naturligvis er helt fri for BPA og andre skadelige stoffer. I den nuværende kollektion finder man f.eks. en madkasse med biler, madkasse med dyr, madkasse med eventyr og flere madkasser med søde retro prints. Madkasserne har smarte push up låg, der skal håndvaskes, og bunden kan vaskes på øverste hylde i opvaskemaskinen.

De store Yumbox madkasser i smukke klare farver er populære. Disse madkasser er større og derfor meget velegnede til skolebarnet. Madkasserne er rumopdelte, så maden ikke bliver blandet sammen. De ruminddelte madkasser gør det muligt at have frugt, yoghurt og sandwich liggende hver for sig og se indbydende ud, når det er frokosttid. Madkassens rumopdeling kan tages ud, og Yumbox madkasserne er derfor meget nemme at rengøre.

Den sunde madkasse fra ECOlunchbox har været vist i rigtig mange medier, og den er efterspurgt. ECOlunchbox mærket indeholder nu en hel stribe af madkasser, der udmærker sig ved at være fremstillet i rustfrit stål, der er 100% fødevaregodkendt. Den originale model er en 3-i-1 madkasse, som kan skilles ad, og hvor hver del kan bruges som en lille tallerken til forskellige typer af frokost. En stål madkasse er helt fri for skadelig kemi, og med den undgår man plastik af enhver slags. En stålmadkasse kan holde i mange år, og den er et sundt valg for livet!

Mærket Petit Monkey laver også noget meget fine madkasser. De store Petit Monkey madkasser indeholder bestik, der sidder fast i toppen af madkassen. I sortimentet finder man også en sød bambus madkasse samt plastik madkasser med klik-lukning. Alle børnemadkasserne er dekoreret med de fineste motiver.

Blafre madkasserne har vi haft igennem mange år. Madkasserne er fremstillet i genanvendelige materialer, og også her er madkasserne naturligvis helt fri for kemi og giftstoffer. En Blafre madkasse er rumopdelt og meget rummelig. Her er der tale om en madkasse i tiptop kvalitet, der tåler opvaskemaskine, og som har en rigtig fin størrelse til skolebarnet.

Tag et kig på alle vores modeller og find den helt rigtige madkasse til dit barn, eller dig selv!

×