Madkasser 

Her kan du få et hurtigt overblik over alle de madkasser til børn, vi har på lager i øjeblikket, samt hvilke modeller der er på vej.

Læs mere
Viser 1 - 31 af 31

Madkasser til børn hos Banditten

Hos Banditten har vi et stort udvalg i madkasser til børn og teens. Vi har helt klassiske modeller med et rum, ruminddelte madkasser samt nogle, der indeholder bestik.

Indenfor børnemadkasser har vi blandt andet et stort udvalg fra firmaet Rex London. Rex London er kendt for deres finurlige design og udmærkede kvalitet. Rex Londons er fremstillet i holdbar plast/vinyl, som naturligvis er helt fri for BPA og andre skadelige stoffer. I den nuværende kollektion finder man f.eks. en madkasse med biler, med dyr, med eventyr og flere med søde retro prints. De har smarte push up låg, der skal håndvaskes, og bunden kan vaskes på øverste hylde i opvaskemaskinen.

De store Yumbox madkasser i smukke klare farver er populære. Disse er større og derfor meget velegnede til skolebarnet. De er rumopdelte, så maden ikke bliver blandet sammen og gør det muligt at have frugt, yoghurt og sandwich liggende hver for sig og se indbydende ud, når det er frokosttid. Rumdelingen kan tages ud, og de er derfor meget nemme at rengøre.

Den sunde model

Den sunde model er den fra ECOlunchbox, den har været vist i rigtig mange medier, og den er derfor ret efterspurgt. ECOlunchbox mærket indeholder nu en hel stribe af madkasser, der udmærker sig ved at være fremstillet i rustfrit stål, der er 100% fødevaregodkendt. Den originale model er en 3-i-1 , som kan skilles ad, og hvor hver del kan bruges som en lille tallerken til forskellige typer af frokost. En stål madkasse er helt fri for skadelig kemi, og med den undgår man plastik af enhver slags. En stålmadkasse kan holde i mange år, og den er et sundt valg for livet!

Mærket Petit Monkey laver også noget meget fine madkasser. De store modeller fra Petit Monkey indeholder bestik, der sidder fast i toppen af madkassen. I sortimentet finder man også søde bambus produkter samt produkter udarbejdet i kvalitetsplastik med klik-lukning. Alle børnemadkasserne er dekoreret med de fineste motiver.

Med gratis gaveindpakning

Blafre madkasserne har vi haft igennem mange år. De er fremstillet i genanvendelige materialer, og også her er der naturligvis helt fri for kemi og giftstoffer. En Blafre madkasse er rumopdelt og meget rummelig. Her er der tale om et produkt i tiptop kvalitet, der tåler opvaskemaskine, og som har en rigtig fin størrelse til skolebarnet.

Tag et kig på alle vores modeller og find den helt rigtige madkasse til dit barn, eller dig selv!

Husk at du hos Banditten har mulighed for at få dine pakker, pakket gratis ind. Dette gøres nemt ved at du vælger den gaveindpakning, du skal bruge. Dette gøres nemt der hvor du også ligger produktet i kurven.

×