Jellycat Mad & drikke bamser

På udkig efter Jellycat Mad og Drikke bamser? Her har vi samlet alle de søde bamser fra Amuseable, Fabulous Fruit, Seafood - og Pretty Patisserie serien. Se nærmere her! Læs mere

Filtrer efter

Pris
99 kr 565 kr
OK
Filter
Viser 1 - 48 af 55

Jellycat Mad og Dikke bamser - En Verden af Kulinarisk Glæde: Velkommen til Jellycats mad og drikke bamsers fantastiske univers, hvor hver bamse er en hyldest til de simple glæder i livet, som mad og drikke bringer. Med en legende tilgang til design, forvandler Jellycat almindelige fødevarer til uimodståelige bløde venner, der byder på sjov, kærlighed og komfort.

Jellycat Amuseables Mad & Drikke: Bamse serien er som et bugnende festbord fyldt med de mest elskede retter og frugter, omdannet til bløde venner for børn. Forestil dig børnenes glæde, når de krammer en bamse formet som deres yndlingsmåltid, fra sushi og Ramen til frugtige venner som clementin og ananas.

I kollektionen findes et utal af søde, tossede, skægge og nuttede bamser f.eks. F.eks. en avocado bamse, toast, lime, burger, Bagette, søde æg, en lille peanut bamse, rød chilli, en sjov kartoffel, lækker grød med blåbær, en kagemand og kagedame, pizza skive, ærter i bælg, fødselsdagskage, bryllupskage, popcorn, tomat, sandwich, pickle, pretzel, græskar, citron, melon, rosinbolle, donut, Bubble Tea, kaffekop, kaffebønne og den ualmindelige populære croissant bamse. Hver bamse er designet med Jellycats karakteristiske blødhed, hvilket gør dem til ideelle krammevenner.

Fabulous Frugt & Friske Grøntsager: 
Udover de kulinariske delikatesser byder Jellycat Amuseables også på en række frugt- og grøntsagsbamser, der er lige så farverige og appellerer til at blive krammet. Bananen med sit brede smil og kirsebærrene med deres glade ansigter er perfekte til at introducere de mindste til sund mad på en legende måde.

En Dykning i Havets Delikatesser: Seafood serien introducerer børnene til havets vidundere med små bamser som den charmerende kammusling og den lille languster. Disse bamser er ikke bare sjove og blødetlegetøj, men også en måde at udforske og lære om havets liv.

Søde Drømme med Pretty Patisserie: For alle med en sød tand, bringer Jellycats Pretty Patisserie serien et udvalg af de mest fortryllende kagebamser. Fra den lækre Tarte Au Citron til den forførende Dome Framboise, disse bamser er perfekte til te-tid leg og stimulerer børnenes fantasi.

Leg og Lær med Mad-Bamser: Jellycat Mad og drike bamserne er ikke kun charmerende legetøj; de er også værdifulde pædagogiske værktøjer. Børnene lærer om forskellige madvarer, mens de udvikler deres sociale og følelsesmæssige færdigheder gennem leg. En avocado-bamse kan for eksempel introducere små børn til sunde spisevaner, mens en sushi-bamse kan åbne døren til en ny kultur.

Kreativitet i Hver Amuseable Bamse: Jellycat's designere nærmer sig hver Amuseable bamse med en dyb kreativitet og humor, hvilket resulterer i legetøj, der er fuld af personlighed og charme. Fra det smilende æg til den glade pizza-skive, hver bamse er et lille kunstværk, der opmuntrer børn til at bruge deres fantasi og udforske verden omkring dem.

Sikkerhed og Komfort Først: For Jellycat er sikkerhed og komfort lige så vigtige som designet. Hver Amuseable bamse er lavet af de blødeste materialer og overholder strenge sikkerhedsstandarder, hvilket gør dem til det perfekte legetøj for børn i alle aldre.

En Bamse til Alle Børn: Uanset om dit barn er til søde frugter, velsmagende bagværk eller lækre retter, er der en Jellycat Amuseable bamse, der vil fange deres hjerte. Disse bamser er designet til at appellere til en bred vifte af interesser, hvilket gør dem til en vidunderlig gaveidé til enhver lejlighed.

Jellycat - En Stolt Tradition hos Banditten: Hos Banditten er vi begejstrede for at kunne tilbyde Jellycat Amuseable bamser. Jellycat står for kvalitet og innovation, og Amuseable serien er et perfekt eksempel på deres engagement i at skabe legetøj, der glæder og inspirerer. Vi har over 450 forskellige Jellycat bamser i Bandittens sortiment, så der er masser af vælge i mellem.

Hvem Elsker Jellycat: Fra de yngste nyfødte, der kan nyde de bløde teksturer i Baby Jellycat nusseklude, spilledåser og babytæpper, til ældre børn, der elsker det unikke design, og endda teens, der er vilde med Jellycat på TikTok, er Jellycat Amuseable bamser elsket af alle.

Jellycat mad og drikke bamserne repræsenterer det bedste inden for blødt legetøj, med et unikt twist, der gør hver bamse til noget ganske særligt. Uanset om du søger en ny ven til dit barn, en unik gave eller bare et smil i hverdagen, er Jellycat Amuseable bamserne det perfekte valg. Hos Banditten er vi stolte over at bringe disse kulinariske eventyr ind i dit hjem, og vi er sikre på, at de vil bringe lige så meget glæde til jer, som de har gjort til os.

Udforsk kategorien og se hele vores store udvalg af fantastiske Jellycat Mad og Drikke bamser!