Hunde bamser

Velkommen til vores fortryllende univers af "Hunde bamser" fra blandt andet Jellycat, hvor hvert design fortæller en historie om venskab og fantasi.
Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
95 kr 1130 kr
OK
Filter
Viser 1 - 29 af 29

Jellycat er kendt for deres imponerende udvalg af hunde bamser, der favner alt fra Bashful hvalpe til majestætiske Sanktbernhardshunde. Disse elskede bamser er mere end blot legetøj; de er symboler på kærlighed og trøst, designet til at blive et barns bedste ven. I Bandittens store udvalg finder du med sikkerhed en bamse, der vil vinde dit hjerte og blive en del af familien.

Bashful Hunde Bamser: Blandt Jellycat's mest eftertragtede skabninger er Bashful hunde bamser. Med deres blide øjne og bløde, nussevenlige pels, er Bashful bamserne de perfekte krammekammerater. Disse bamser er designet med en unik blanding af charme og delikatesse, hvilket gør dem til en favorit blandt børn og voksne.

Terrier Bamser: Jellycat's terrier bamser indfanger essensen af denne energiske hunderace. Fra den legesyge Jack Russel til den elegante Skotske Terrier, hver bamse afspejler racens karakteristiske træk. Med livlige udtryk og autentiske detaljer er disse terrier bamser ideelle for hundeentusiaster og samlere.

Gravhunde, Labradorer og Fårehunde Bamser: For de, der foretrækker de langstrakte Gravhunde, de loyale Labradorer eller de intelligente Fårehunde, tilbyder Jellycat et bredt spektrum af bamser, der fejrer disse raser. Hver bamse er omhyggeligt designet for at efterligne racernes unikke udseende og personlighed, hvilket gør dem til perfekte gaveidéer eller samleobjekter.

Sjældne Racer - Fox Terrier, Schnauzer, Pomeranian, Sanktbernhardshund: Jellycat overser ikke de sjældnere racer som Fox Terrier, Schnauzer, Pomeranian og Sanktbernhardshund. Disse specialfremstillede bamser fremhæver de unikke kendetegn ved hver race, fra Schnauzerens markante skæg til Pomeranianens luksuriøse pels. Disse bamser er en hyldest til hunderacernes mangfoldighed og skønhed.

Tilbehør - Nusseklude, Tasker og Vedhæng: Ud over bamser tilbyder Jellycat et udvalg af hundetema tilbehør. Nusseklude med hundebamser er perfekte for de mindste, mens tasker og vedhæng/nøgleringe med lille hundehvalp er ideelle for ældre børn og voksne, der ønsker at bære et stykke af deres yndlingsven med sig overalt.

Jellycat's hunde bamser er mere end bare legetøj; de er trofaste venner, der bringer glæde og trøst. Med et kæmpe udvalg fra Bandittens bamse univers, er der en Jellycat hunde bamse for enhver smag og alder. Disse eftertragtede og højt elskede skabninger venter på at finde et nyt hjem, hvor de kan sprede glæde og kærlighed. Udforsk vores kollektion og find dit barns nye favoritbamse i dag.