Mad & drikke bamser

Velkommen til et kulinarisk eventyrland med vores skønne "Mad & Drikke Bamser" fra Jellycats Amuseables serie!
Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
99 kr 565 kr
OK
Filter
Viser 1 - 48 af 55

Denne kategori er en sand fest for sanserne, hvor hver bamse er inspireret af de lækkerier, vi elsker at forkæle os selv med. Fra den Instagram-berømte Croissant, der fås i flere størrelser, til en verden af frugterige venner som ananas, lime og citron, samt den kærlige peanut, er der noget for enhver smag.
Men vent, der er mere! Dyk ned i vores grøntsagsafdeling, hvor du finder alt fra en nuttet lille broccoli til en charmerende rød peber. Vores lækre skål med grød og blåbær er perfekt til morgenstunden, mens burgeren, sushi, den fyldte skål Ramen, det indbydende pitabrød og den uimodståelige pizzaskive er ideelle ledsagere til enhver madelskers eventyr.

Og til de, der foretrækker snack-tid, vil vores skægge popcorn og smilende hotdog uden tvivl bringe et smil på dine læber. Fejr særlige anledninger med vores festlige fødselsdagskage eller en elegant bryllupskage, der er sikker på at tilføje en ekstra portion kærlighed til enhver fest. For te- og kaffeglade er vores charmerende tekande, boblende bubble tea, hyggelige kaffekop og den helt nye kaffebønne perfekte til at skabe hyggelige stunder.

Jellycat er kendt for sin evne til at skabe legetøj, der vækker glæde og fantasi, og "Mad & Drikke Bamser" kollektionen er ingen undtagelse. Med deres unikke design, uovertruffen blødhed og høje kvalitet, er disse bamser ikke blot et hit blandt børn, men også en kærkommen gaveide til voksne med en forkærlighed for humor og originalitet.

Tag et dyk ind i denne lækre verden af "Mad & Drikke Bamser" og lad Jellycats Amuseables serie vække din appetit på eventyr. Uanset om du er til det søde, det syrlige, eller det helt utraditionelle, har vi den perfekte mad- eller drikkebamse, der venter på at blive din nye bedste ven. Velbekomme og lad de kulinariske eventyr begynde!