Børneure - Skolestart

Giv dit barn den perfekte start på skoleåret med vores magiske udvalg af Børneure! Et ur er ikke kun et funktionelt tidspunkt, det er også en vigtig læringsoplevelse og en stor milepæl for ethvert barn. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
69 kr 280 kr
OK
Filter
Viser 1 - 30 af 30

Vores børneure er specielt designet til at appellere til børn med farverige urskiver og sjove motiver, der fanger deres fantasi. At give dit barn sit første ur er ikke kun en praktisk investering, men det lærer også dem om tidsstyring og ansvar.

Med et ur kan dit barn begynde at tage kontrol over deres tid, forstå vigtigheden af at være punktlig og organisere deres dagligdag bedre. Det er en spændende rejse, der vil hjælpe dem med at føle sig mere selvstændige og modne.

Børneurene i vores udvalg er holdbare og skabt til at modstå leg og eventyr. Vælg mellem forskellige typer stropper og designs, der passer til dit barns personlighed.

Lad dit barn tage det første skridt ind i voksenlivet med deres eget børneur. Det er ikke bare en gave til skolestart, det er en gave, der vil give dem glæde og vigtige færdigheder hele livet igennem. Køb nu og marker skolestarten med denne betydningsfulde gave!