Madkassser - Skolestart

Velkommen til Bandittens spændende Madkasser-kategori, hvor man finder det perfekte følgeskab til skolestart og frokostpausen! Vi har nøje udvalgt et bredt sortiment af madkasser med flotte og seje illustrationer, der vil bringe glæde til enhver skoledag. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
15 kr 80 kr
OK
Filter
Viser 1 - 6 af 6

Vores madkasser kommer i mange forskellige designs, herunder hajer, dinosaurer, blomster, en panda, rumraket og meget mere. Dit barn vil elske at have sin yndlingsillustration med til frokostpausen!

Vi tager også miljøet alvorligt og tilbyder miljøvenlige madkasser i stål, der er holdbare og lette at rengøre. Samtidig har vi også madkasser i plast, der nemt kan komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen en leg.

Vores madkasser er rummelige og kan indeholde en varieret frokost. De er nemme for selv de mindre børn at åbne og lukke, hvilket giver dem uafhængighed under frokosttid.

Gør frokostpausen til et sjovt og velsmagende øjeblik med vores Madkasser-kategori. Vælg den perfekte madkasse med dit barns yndlingsillustration og giv dem den bedste oplevelse i skolen.