Jellycat Påske bamser

Velkommen til Jellycat Påske Bamser kategorien - en verden af charme, fantasi og glæde, perfekt til at sprede påskeglæde til alle børn. Læs mere

Filtrer efter

Pris
149 kr 1130 kr
OK
Filter
Viser 1 - 48 af 66

Hos Banditten.dk finder du et fantastisk udvalg af Jellycat påskebamser, der inkluderer alt fra nuttede kaniner til charmerende påskefigurer, der bringer smil og glæde til enhver påskefest.

Bashful Serien: Nuttede Kaniner i Alle Størrelser og Farver

I vores Jellycat Påske Bamser kategori finder du Bashful serien med de elskelige kaniner i alle størrelser og farver. Disse bløde og nuttede venner er det perfekte valg til at sprede påskestemning med deres charmerende udtryk og bløde pels, der indbyder til kram og hygge.

Bobbi Kanin Serien: Søde Kaniner med Påskeglæde

Glæd dig over Jellycats Bobbi kanin serie, hvor de søde kaniner holder påskeæg, gulerødder eller påskeliljer. Disse charmerende påskebamser bringer både glæde og sjov til påskefesten, og er det perfekte valg til at dekorere dit hjem eller til at give barnet, som en særlig påskegave.

Yummy Serien: Nuttede Pastelfarvede Kaniner til Påsken

Oplev sødme og charme med Jellycats Yummy serie, der byder på nuttede pastelfarvede kaniner perfekte til påskehygge. Disse bløde og venlige påskebamser er ideelle til at skabe en festlig stemning og sprede glæde til både børn og teens.

Lottie Kanin Serien: Charmerende Kaniner med Yndigt Tøj

Glæd dig over Jellycats Lottie kanin serie, hvor kaninbamserne bærer yndigt tøj perfekt til påskefesten. Disse charmerende påskebamser er ikke blot søde, men også populære og vil med garanti blive en favorit hos barnet.

Bashful Mini Kaniner: Søde Vedhæng til Tasker og Nøgleringe

Udover vores store udvalg af kaninbamser inkluderer vores Jellycat Påske Bamser også Bashful Mini Kaniner med vedhæng, perfekte til at pynte på tasker eller nøgleringe. Disse små og nuttede påskebamser er en sjov måde at bringe påskeglæde med overalt, hvor barnet går.

Jellycats Påskebamser: Mere end Bare Kaniner

Ud over de elskelige kaninbamser, inkluderer Jellycat Påske Bamser kategorien også et væld af andre søde påskebamser, der spreder glæde og feststemning. Fra gule påskekyllinger og haner til bløde hvide lam og charmerende Amuseable æg med smilende ansigtsudtryk, er der noget for enhver smag og enhver påskefest.

Jellycats Kvalitet og Engagement

Jellycat har etableret sig som et af de førende mærker inden for luksuriøst legetøj, og deres påskebamser er ingen undtagelse. Med fokus på detaljeret håndværk og brug af materialer af højeste kvalitet garanterer Jellycat en påskeoplevelse, der er sikker, holdbar og fyldt med glæde.

Skab Magi med Jellycat Påske Bamser

Lad Jellycat Påske Bamser være en del af familiens påskefest og skab magi og glæde for både små og store. Uanset om det er til dekoration, leg eller som en særlig påskegave, vil Jellycats nuttede og charmerende påskebamser bringe smil og glæde til alle. Bamserne er også gode at lægge i påskeægget eller give som en blød påskegave, hvis barnet skal have noget andet end slik.

Velkommen til en Påske fyldt med kram og hygge med Jellycat Påske Bamser hos Banditten.dk!