Plante bamser

I denne kategori byder vi dig velkommen indenfor i en fortryllende have af de mest tossede, skægge og søde plante bamser, du nogensinde har set! Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
115 kr 600 kr
Filter
Viser 1 - 25 af 25

Her mødes naturens undere og bamseuniversets blødhed i Jellycats unikke "Plante og blomster bamser". Fra den livlige Amuseable serie med alt fra tulipaner til Monstera palmer, til de skønne Silly Succulents og charmerende fluesvamp bamser, har Jellycat skabt et grønt univers, der vil fortrylle enhvert barn og planteentusiast.

Amuseable Serien

Jellycat's Amuseable serie er hjertet af vores "Plante og blomster bamser". Disse kreationer bringer et smil på læben med deres unikke personligheder og design. Blandt dem finder du den strålende Amuseable Tulipan, den solrige Påskelilje, og den fortryllende Klokkeblomst, hver især designet for at tilføje et strejf af charme og humor til din vindueskarm. Den robuste Bambus plante og det ædle Bonsai træ vidner om Jellycats kærlighed til detaljer og kvalitet, mens Svigermors skarpe tunge tilbyder en humoristisk vinkel på de klassiske husplanter. Den storslåede Amuseable Monstera palme er en sand stjerne i samlingen, der med sine store, karakteristiske blade og smilende ansigt, garanteret vil blive et samtaleemne i ethvert hjem.

Silly Succulent Serien

For de, der elsker ørkenens robuste skønhed, præsenterer Jellycat "Silly Succulent" serien. Denne kollektion inkluderer blandt andet den fredfyldte Silly Succulent Aloe og den stolte Søjlekaktus, hver med sit eget kærlige og kantede udtryk. Disse bamser er ikke kun nuttede tilføjelser til hjemmet, men også vidunderlige gaver, der bringer et strejf af natur og humor ind i enhvers liv.

Svampe Serien

Svampe serien fra Jellycat udforsker skovbundens skjulte skatte med sine nuttede små Fluesvamp bamser. Med bløde røde hatte og karakteristiske hvide pletter, er disse bamser en hyldning til naturens simple, men alligevel fortryllende skønhed. Perfekte for samlere og naturelskere, tilføjer de et eventyrligt element til enhver bamse samling.

Juleserien

Når julen nærmer sig, bliver Jellycats univers endnu mere magisk med deres Juleserie. Her finder du alt fra de festlige Juletræer til den strålende Julestjerne og det klassiske Kristtorn. Disse sæsonbetonede skønheder er skabt for at bringe juleglæde og hygge ind i ethvert hjem, med et twist af Jellycats uimodståelige charme. Vi jar julebamserne på lager hele året, så man kan udvide sin samling året rundt.

Om Jellycat

Jellycat har siden sin opstart i London i 1999 været synonym med innovation og kreativitet inden for bløde legetøjsdesigns. Kendetegnet ved sin høje kvalitet, sans for humor og unikke stil, skaber Jellycat bamser, der både er elskede af børn og voksne. Med en evig passion for at skabe de blødeste og mest krammelige bamser, fortsætter Jellycat med at fortrylle og begejstre med hvert nyt design.

Find den helt rigtige Jellycat bamse

I Bandittens "Plante og blomster bamser" kategori, fyldt med Jellycat skatte, finder du den perfekte blanding af natur og kærlighed. Oplev glæden ved at bringe et stykke af Jellycats fortryllede have hjem til dig selv eller dit barn. Giv dit hjem liv med en bamse, der bringer et smil frem, hver dag.