Jellycat Havets dyr bamser

I denne kategori er alle Jellycat bamser med hav-tema samlet. Især Jellycat blæksputterne er et hit, men udvalget er så meget større. Tag et kig! Læs mere

Filtrer efter

Pris
99 kr 1050 kr
OK
Filter
Viser 1 - 33 af 33

Jellycat Havets Dyr Bamser: Velkommen til den betagende verden under havets overflade, hvor Jellycat har bragt havets mangfoldighed til live med deres bløde og kære bamser. Fra de dybeste oceaner til kystnære farvande, Jellycats samling af havdyr bamser er en hyldest til de mange vidunderlige skabninger, der befolker vores oceaner - over og under overfladen.

Farverige Blæksprutter: Blæksprutterne fra Jellycat, med navne som Odyssey, Maya, Storm og Odell, er blandt de mest elskede i denne kategori. Disse charmerende bamser kommer i en kalejdoskop af farver, fra dybblå til sart rosa og levende lilla, og er kendt for deres dragende blødhed og krammeværdige arme. Blæksprutte bamserne kommer i flere forskellige størrelser. Til babyer er især de små blæksprutte nusseklude et hit hos de yngste, som elsker deres beroligende tekstur og venlige ansigter.

En Verden af Havdyr: Jellycat's havdyr samling byder på et utal af arter, hver med sit eget unikke udtryk. Mød den skægge Larry Lobster, den finurlige lille Sardin, den blide Søstjerne og mange andre. Fra Rejer til Muslinger, fra Sæler til Spækhuggere. Jellycat har skabt en hel verden af havdyr klar til at blive barnets nye bedste ven. Disse bamser er ikke kun bløde og klar til kram, men også designet med en opmærksomhed på detaljer, der vækker hver skabnings karakter til live.

Jellycats Uovertrufne Kvalitet: Jellycat er ikke kun kendt for deres kreativitet og fantasi, men også for deres uovertrufne kvalitet. Hver bamse er fremstillet af de fineste materialer, sikker for børn i alle aldre, og bygget til at holde i mange år. Det er denne kombination af innovation, kvalitet og kærlighed til design, der har gjort Jellycat til et elsket mærke blandt børn og voksne over hele verden.

Havets Farver og Faconer: Jellycats samling af havdyr bamser fejrer mangfoldigheden i havets verden, ikke kun gennem de forskellige arter, men også gennem bamsernes farver og former. Fra de bløde kurver af en Vandmand til den skarpe silhuet af en Krabbe, fra den glatte overflade af en Spækhugger til den fluffy tekstur af en Sæl, Jellycat bringer alle regnbuens farver og havets utallige faconer ind i børneværelserne.

Jellycat's samling af "Havets dyr bamser" er en fortryllende dykning ned i havets mystiske verden, hvor sjove, finurlige og kærlige skabninger venter på at blive en del af barnets familie. Med deres uovertrufne kvalitet, levende imagination og kærlighed til det maritime, har Jellycat skabt en unik samling, der appellerer til alle, der elsker havet og dets beboere. Tag på opdagelse i Jellycats undervandsverden og find barnets nye bedste ven!