Bademadrasser

Tag et dyk ned i vores store udvalg af sjove og finurlige bademadrasser til brug på de danske strande eller under sydens sol. Du kan se alle bade madrasserne i vores legetøjsbutik der holder til på Østerbro eller se udvalget lige her på hjemmesiden. Vi håber du finder den helt perfekte bademadras, der gør dine børns badetur til stranden endnu sjovere. I vil, uden den mindste tvivl, komme til at skille jer ud med en af vores flotte bademadrasser der skaber rammerne for liv og glade dage uanset hvor man tager den med ud at bade.  Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
189 kr 400 kr
Filter
Viser 1 - 15 af 15

Det er endelig tid til at tage til stranden. Vinden blæser let gennem håret, mens solens varme føles dejlig på huden. Sandet mellem tæerne samtidig med bølgernes bløde rytme skaber en perfekt stemning til en rar stranddag for familien. Til dem der elsker både sol og varme, er stranden den helt rigtige destination - så beskyt familien med solcreme og drag afsted. Det eneste der kan gøre dette endnu mere perfekt er en sjov bademadras. Derfor har vi i vores legetøjsbutik på Østerbro samlet et stort udvalg af de fineste bademadrasser, der med garanti sætter prikken over i’et til den perfekte sommerdag.

Sjov med bademadrasser for børn såvel som voksne
Du kan skabe en fest både som barn og voksen med en bademadras i et sjovt udtryk. Du får højst sandsynligt svært ved at holde dit barn for at efterspørge en tur ud at bade, og vi forstår godt hvorfor. Med en bademadras, kan både børn og voksne mærke det helt beroligende ved at lægge sig op og flyde stille og roligt rundt på vandet og mærke bølgernes beroligende effekt på kroppen, samtidig med du måske kun har fødder og hænder i vandet, men holder resten af kroppen tør. Det kan også være sjovt at ligge på maven og med faste svømmetag styre sig selv rundt i vandet.

Som barn er noget af det skønneste at blive skubbet rundt på en dejlig bademadras af sin mor, far, eller anden voksen samtidig med man kan lege konge af vandet og ikke røre en finger, men bare kigge op på den blå himmel eller bølgen den blå.

Man skal selvfølgelig altid have børn under opsyn når barnet benytter en bademadras ude på stranden, for at være sikker på at strømmen ikke pludselig tager fat og får barnet ud på dybt vand. 


Bademadrasser fra Sunnylife 

Væk opsigt på stranden med en af de mange, helt utroligt fine bademadrasser fra Sunnylife.

Der er den stilrene glitter holografiske bademadras, der skinner så fint når lyset rammer. Hvis du søger noget lidt mere kitch er der selvfølgelig også en kæmpe pink rulleskøjte bademadras. I den flotteste blå og metallic farve, finder man en flot havfrue hale bademadras. Hvis I søger noget med en masse farver, kan du også vælge en regnbue bade madras.

Til dig der virkelig satser alt på en stranddag der bare er lig med 100 % afslapning anbefaler vi den skønne bademadras der kan laves om til en stol. Til den mere action prægede tur ud på vandet kan du vælge mellem 2 slags surfboard - et der er i varme og lyserøde nuancer, og et surfboard bademadras der ligner en farlig haj. Til slut, bare fordi vi ikke kunne stå for det, kan du også vælge et stort palmeblad som bademadras. Brug den enten til at flyde på, eller måske som tilbehør og pynt til en temafest til sommer. 

Vi føjer løbende bademadrasser til vores sortiment, så hold øje her på hjemmesiden eller i butikken. Vi er sikre på der nok skal komme noget, som falder i lige netop din smag. 

Skulle du være uheldig og uheldet er ude, så fortvivl ej. Punkterer din bademadras hvis den skulle komme i karambolage med nogle sten eller deslige, så er der heldigvis med til hver enkelt et lappekit med en særlig holdbar lim, så I sagtens kan reparere og bruge jeres bademadras igen. 


Tag din bademadras med på ferien

Tag bademadrasser med på din ferie og vær med til at skabe minder fra livet. Om I bor i ferielejlighed med kort afstand til stranden, eller lejer et feriehus med egen pool eller noget helt tredje vil børnene med garanti tænke tilbage på dengang i tog en kæmpe rulleskøjte bademadras med på ferie, eller deres helt egne surfbræt bademadras der blev brugt timer på at perfektere tricks og massevis af leg. 

Kan man ikke tage luft med til Bornholm?, som Lille-Per så undrende spørger i en af de kendte far til fire film. Det mener vi at man kan - dog anbefaler vi altså at bruge den super praktiske luftpumpe til at få liv i dine bademadrasser, da det ellers godt kan tage tid at puste luft i sådan en stor bademadras manuelt. Sæt blot luftpumpen til cigaret-tænderen i din bils instrumentbræt, og få din bademadras fyldt op med luft på ingen tid. Nemt og praktisk, så du ikke spilder vigtig tid på stranden der kan bruges mest mulig tid på stranden med din bademadras. 


Banditten service
Hos Banditten legetøjsbutik på Østerbro bestræber vi os på at yde den bedste service. Derfor, hvis du har nogen spørgsmål til vores bademadrasser der er til salg her på webshoppen eller i butikken, kan du altid ringe eller skrive, og så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe dig med spørgsmål og svar. Vi sender fra dag til dag i hverdagen, så du kan være sikker på at få din bademadras hurtigt, skulle du vælge at købe den her fra vores webshop. Kribler det dog i maven og kan du ikke vente med at få fingrene i din helt egen seje bademadras, kan du altid komme forbi vores butik og købe den direkte. Så har du den i hænderne med det samme, og klar til hurtig brug. 

Som Isaac Newton så fint sagde det: “For mig selv er jeg kun et barn, der leger på stranden, mens enorme oceaner af sandhed ligger uopdaget foran mig”

Vi kan ikke garantere at du gør dig de største opdagelser når du er ude på bølgen den blå, med din bademadras, men måske er der også en vis sandhed at finde i bare at nyde livet for en stund, mens børn og voksne finder deres indre legebarn frem. Vi håber du får en masse sjov og gode stunder på din nye bademadras. Et sikkert hit til at bringe et smil på læben og rendyrket sjov for en dag.