Hammerspil & stiftmosaik 

Vær kreativ med konstruktions legetøj såsom hammerspil og stiftmosaik og få samtidig skabt rammerne om en hyggelig legestund, mens dit barn får udviklet og trænet fordybelse, finmotorik, koncentration og kreativ fri tankegang.

Her hos Banditten kan du finde et velassorteret sortiment af både hammer spil og stiftmosaik til det kreative barn. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find alt det sjove legetøj til dit barn.

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7

I denne kategori kan man finde både hammerspil og stiftmosaik fra franske Djeco, de flotteste retro hammer spil fra tyske Haba og selvfølgelig vil du kunne finde helt klassisk mosaik stift leg fra danske Hama. Vælger du at købe hammerspil eller stiftmosaik, eller måske endda begge dele, fra nogen af disse mærker kan du være sikker på at få stiftmosaik og hammerspil i en høj kvalitet, som er fremstillet under ordentlige forhold. Alt i hammerspil og stiftmosaik legetøj er naturligvis CE-mærket.

Hammerspil og stiftmosaik – hvornår skal du give hvad?

Vi sælger typisk stiftmosaik til børn, der endnu ikke er begyndt på den almindelige leg med perler og vi ser det som et godt springbræt i forhold til at få trænet finmotorikken. Det gode ved stiftmosaik er, at de små stifter ikke er ustabile og rykker uheldigt rundt på pladen. Dit barns kreation i stiftmosaik bliver heller ikke ødelagt, hvis nu dit barn kommer til at skubbe lidt til stiftmosaik pladen. Når stifterne til stiftmosaik først er sat fast, sidder de der godt, og for at kunne lave plads til at lave et nyt mønster i stift mosaik, skal du aktivt trykke stifterne ud af pladen igen. Derfor er leg med mosaik stift en oplagt rejsegave til flyet eller til bilen, eller hvordan I skal tage af sted på ferie, da stifterne ikke vil ryge alle steder hen, hvis pladen bliver tabt. De forskellige stiftmosaik plader med massevis af huller, fanger de små stifter nemt og er meget intuitive for mindre børn at bruge. Giv dit barn en stift ad gangen og følg med, mens de hurtigt opdager det sjove i at mærke klikket, når stiften bliver ført til pladen med huller, og dit barn langsomt får opbygget et fint kreativt værk med stiftmosaik.  

Hammerspil eller sømbræt – kært barn har mange navne. Uanset hvad, er hammerspil et sjovt, klassisk stykke legetøj, som nok altid vil bestå. Hammermosaik på et sømbræt er et sjovt bud på den klassiske pusleleg og er rigtig god til både børn, der elsker at lægge puslespil og fanger opmærksomheden hos de børn, der måske ikke lige har haft tålmodigheden til at lægge puslespil før. Hammerspil er også rigtig godt til de børn, der har svært ved at få lagt puslebrikkerne ordentligt sammen, og kan blive frustrerede over dette. Dit barn kan banke flere løse dele op på et hammerspil og lave sin helt egen fantasifulde figur med hammermosaik fra HABA med de medfølgende helt klassiske geometriske former og få lavet fantasifolde værker. Med hammerspil fra Djeco har du muligheden for at lave en sjov og underholdende kognitiv udfordring med de medfølgende puslekort, hvor barnet på et sømbræt skal forsøge at gengive, hvad der bliver vist på kortet.

Ultimativt set, er det dig selv der bedst kan bedømme, hvornår dit barn vil kunne lege med hvad. Alderen er mest af alt ment, som en guide og ud fra hvornår vi typisk selv opleve,r at børn begynder at lege med hammerspil eller stiftmosaik. Så selvom stiftmosaik typisk bliver leget med, når barnet er tre eller fire år, og hammerspil typisk bliver leget med, når barnet er fire år eller 5 år, kan dit barn sagtens finde stiftmosaik eller hammerspil frem fra gemmerne, når du måske ikke lige havde regnet med det.

Er hammerspil og stiftmosaik måske ved at have udlevet sit brug i dit hjem? Kvaliteten i stiftmosaik fra Hama og Djeco, og kvaliteten i sømbræt fra Djeco og HABA er så sikker, at det sagtens kan gemmes til, når der eventuelt kommer et nyt barn i familien eller i vennekredsen.

Banditten service

Kom ned og kig på hammerspil og stiftmosaik i vores fysiske butik på Østerbrogade 138 i København. Bor du langT væk, er du også altid velkommen til at ringe til os eller skrive til os gennem mail, så skal vi nok få hjulpet dig med at vælge det helt rigtige hammerspil eller stiftmosaik til dit barn. Hvis du har fundet noget på vores hjemmeside, som kunne være interessant, men ikke er helt sikker på, om det skal være den udgave, kan du altid ringe eller skrive til os og få lagt det til side i butikken – så kan vi kigge på varen og vejlede når du besøger os.

Fragt og levering

Vælger du at få tilsendt din ordre med hammerspil eller stiftmosaik til din private adresse, din lokale postudlevering, dit arbejde eller nærmeste pakkeshop bliver det sendt i genbrugsemballage. Genbrugsemballagen bruger vi meget tid på at samle ind fra de lokale butikker, der ligger rundt Østerbro, som har overskydende kasser og fyld fra deres tilsendte varer. Selv gemmer vi alle brugbare kasser, som vi får tilsendt vores varer i. Den overskydende emballage som ikke kan bruges af os til at sende ordrer af sted i, sørger vi for bliver afhentet hver uge af særlig transport, der ligeledes sørger for at emballagen bliver genbrugt på bedst tænkelige vis. På den måde hjælper vi de lokale butikker af med deres overskydende emballage, samtidig med, at der ikke bliver produceret ekstra unødig emballage.

Når du handler i vores fysiske legetøjsbutik i København Ø og ikke har fået egen pose med, giver vi gratis en af vores egne papirsposer, så du kan bære dine varer beskyttet hjem. Vores poser får vi fremstillet ud af genbrugspapir, og til de helt grå regnvejrsdage har vi også plastposer, der er fremstillet i genbrugsplast. Hos Banditten pakker vi naturligvis også alle dine gaver gratis ind i vores eget flotte papir.

Køb stiftmosaik og hammerspil som gave på en grå regnvejrsdag eller bare for at få tilføjet lidt til den kreative leg i hjemmet og vær garanteret på timevis af sjov kreativ leg med dit barn! Vi er sikre på, at I nok skal få en masse sjov sammen.

×