Bideringe & bidelegetøj 

Er dit barn ved at få tænder og værker gummerne? I så fald kan en bidering eller et bidelegetøj afhjælpe ubehaget og holde baby beskæftiget, mens tandfrembruddet står på.

Her på siden kan du finde vores omfangsrige udvalg af bideringe og bidelegetøj til de mindste børn. Der findes mange forskellige typer bidering og bidelegetøj på markedet. Babyer er nemlig forskellige og hvad der virker for det ene barn, er nødvendigvis ikke det rigtige for et andet barn. Vi anbefaler derfor, at man afprøver forskellige typer af bidering og bidelegetøj, hvis barnet ikke tager godt imod bideringen i første omgang. At finde en bidering er ligesom at finde den rigtige sut, man skal ofte prøve sig lidt frem mellem de forskellige modeller, inden man finder den helt rigtige.

Læs mere
Viser 1 - 27 af 27

Baby bidering i naturgummi

Hos Banditten har vi det helt klassiske bidelegetøj fra Sophie Giraf. Der er både Sophie giraf bidering, Sophie Giraf bidedyr og masser af andet bidelegetøj fra mærket. Rigtigt mange bideringe og bidelegetøj bliver fremstillet i naturgummi, ligesom Sophie Giraf. Det er et sundt og bæredygtigt alternativ til de gammeldags bideringe, der ofte var fremstillet i plastik.

Af andre bideringe bidelegetøj i naturgummi har vi et stort udvalg af Tikiri bidedyr der også indeholder en lille rangle, med en blid klokkelyd. Bidelegetøjet fra Tikiri er udformede som søde bondegårdsdyr, kære jungledyr, en eventyrlig enhjørning eller en blå drage.

Desuden har vi bideringe fra Lilliputiens i vores sortiment. Disse bideringe er vedhæftet en lille blød bamse med mange detaljer, der er sjove for barnet at udforske.

HABA laver også en række af bidelegetøj. Her er især HABA bidering i træ en bestseller, men de nyeste bideringe i silikone er også smarte. Her sidder der en klips som kan sættes fast på babys tøj, så bideringen ikke bliver væk. En træbidering kan også bruges som rangle, og nogle børn elsker at tygge i det hårde materiale, mens andre bedre kan lide en blødere udgave af bidelegetøj.

Bidering med vand

Hvis I hellere vil prøve en old school bidering med vand, har vi naturligvis også disse her på siden. Disse bideringe udmærker sig ved, at man kan lægge dem i køleskabet, så de er dejlig kolde, når barnets gummer gør ondt. Kulde lindrer barnets smerter og kulde kan virke lokalbedøvende, så denne slags bidering er en rigtig god løsning, hvis der er tænder på vej. Husk dog at det er vigtigt kun at lægge bideringen i køleskabet, fryseren må aldrig benyttes til dette formål.

Sidst men ikke mindst skal næves de populære Chewy Chews bideringe i silikone fra B. Toys. Denne bidering består af en række små silikone kugler der sidder tæt sammen, så de danner en større cirkel. Inde i denne bidering sidder der to mindre ringe, der kan bevæge sig rund i den ring. Bidelegetøjet har en nubret overflade, der er meget rart at tygge på ved tandfrembrud, og samtidig er de små ringe sjove at flytte rundt på bidelegetøjet.

Tag derfor et kig på denne side og se om du ikke kan finde det helt rigtige bidedyr eller bidering til dit barn.

×