18 års fødselsdagskort

”Så er du officielt ikke teenager mere – stort tillykke med de 18 år og din indtræden i voksenklubben!”

18 års fødselsdagen er en af de helt store markeringer af fødselsdage, vi har her i livet, da man nu officielt er voksen og kan træde nysgerrigt ud i verden. Men hvordan markerer man bedst den store dag? Et fint kort til 18 års fødselsdag er i hvert fald svært at komme udenom. Se vores fine udvalg her. Læs mere

Filtrer efter

Mærker
Mere.. mindre
Pris
29 kr 40 kr
OK
Filter
Viser 1 - 10 af 10

Hos Banditten har vi samlet et fint udvalg af fødselsdagskort til 18 år, og løbende udvider vi vores sortiment – så du kan altid holde øje på www.banditten.dk eller i vores fysiske butik på Østerbrogade 138. Vi arbejder nemlig hele tiden på at få ting vist frem, så straks det lander på vores lager.

Hvad skal man dog give til en 18-årig?
Til at begynde på voksenlivet er der brug for mange ting i forbindelse med eventuelle flytninger fra reden eller start på studie efter gymnasietiden. Til det kan der være brug for en hjælpende hånd i form af pengegaver og gavekort, hvilket også er en yndet gave at give – en god start på livet hjemmefra. For dog at gøre der lidt mere personligt, i stedet for blot en kuvert med kontanter i, kan du gøre det festligt ved at gemme pengene i et flot 18 års fødselsdagskort, som også kan stå fremme og pynte.

Uanset om du giver pengegave, gavekort eller en anden ting, som står på ønskelisten, skal fødselaren nok blive glad for at få en fin hilsen med i sit 18 års fødselsdagskort.

Hvilke kort skal man give?
Vi har et udvalg af alskens kort til 18 års fødselsdag. Her på hjemmesiden kan du finde elegante, farverige, finurlige, skøre og sjove fødselsdagskort 18 år. Kort sagt noget til enhver smag og lejlighed. Du kan få aflange, små, store og brede fødselsdagskort 18 år, så der er plads til at skrive alle tanker og lykønskninger ned. Du kan få 18 år fødselsdags kort med guldprint, 3d effekt og glimmer, så der ikke er nogen tvivl om den festlige lejlighed. Kortet er en pynt i sig selv og kan fint pynte på gavebordet og være med til at gøre dagen ekstra festlig – og er et kort som er værd at gemme på, så det i fremtiden kan tages frem igen og fødselsdagsbarnet kan mindes den store dag.

Inspiration til hvilket fødselsdag 18 år kort du skal købe, kan vi altid hjælpe med, om det er fødselsdagskort til 18 år med tal på, eller 18 års fødselsdagskort uden motiv/tal på forsiden. Inspiration til indholdet ville vi gerne hjælpe med, men mon ikke det er dig der kommer til at være eksperten?

Papir fra ansvarlig produktion
Når vi køber fødselsdags kort 18 år hjem til butikken, sørger vi for at købe det fra forhandlere, der går op i, at det kommer fra en ansvarlig og miljørigtig produktion. Derfor er papiret i fødselsdagskort 18 år (samt indpakningen) fremstillet i FSC mærket papir og er CE-mærket, så det følger de europæiske standarder. Når noget har en FSC mærkning fra en såkaldt FSC skov, betyder det, at træ og papir fra produktionen kommer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Dag til dag levering
Når du bestiller et 18 års fødselsdagskort fra vores hjemmeside, sender vi fra dag til dag så du hurtigt modtager dine varer. Vil du dog være på den sikre side, er du altid velkommen til at komme ned i vores fysiske butik beliggende på Østerbrogade 138 på Østerbro i København, så har du dit kort til fødselsdag 18 år med det samme, og du har mulighed for at se det fulde udvalg i vores rum fyldt med kort fra gulv til loft.