Gode smågaver

Her på siden finder du vores meget store udvalg af gode smågaver. Vi har over 800 forskellige små prisvenlige legetøjsgaver at vælge imellem - opdelt i 10 kr., 20 kr., 30 kr. 40 kr. og 50 kr. - så du nemt og overskueligt kan søge i netop det prisleje som du ønsker. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Kategorier
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
3 kr 1130 kr
Filter
Viser 1 - 48 af 802

Som forældre er man ofte på jagt efter en lille gave til en billig penge. Vores kunder bruger de gode små gaver som skolegaver, en lille gave til bedstevennen eller veninden, som belønning efter et lægebesøg, til at lægge i slikposen til børnefødselsdagen, til skattejagten, som kalendergave, eller bare for hyggen skyld hvis man har lyst til at forkæle sit barn, uden at det skal koste en formue.

Især til kalendergaver er ”Gode smågaver” særdeles populær, så vi sørger altid for at denne kategori er propfyldt i ugerne op til jul. De fleste køber mange af børnenes kalendergaver tidligt, og på samme tid, så de ikke glemmer det som er blevet købt. Vi har ikke alle kalendergaverne ude i butikken hele året, men hvis du har set noget i webshoppen som du gerne vil bruge til kalendergaver, skal du bare spørge efter det i butikken. Så finder vi det hele frem til dig året rundt.

Legetøjet i Gode smågaver kategorien er velegnet til børn mellem 3 og 10 år – og der er noget til både piger og drenge. Meget af det mindre legetøj er ikke godkendt til helt små børn, da der er risiko for at de putter de små dele i munden, men fra 3 år og opefter er det hele sikkerhedsgodkendt efter de europæiske standarder.

Gode smågaver kategorien er meget alsidig og her finder du f.eks. mini spil, professorterninger, strækdyr, Schleich dyr, biler, træk-op dyr, tryllestave med glimmer, sæbebobler, hoppeler, snurretoppe og flueøjne. Indenfor billige legetøjsgaver har vi også et stort udvalg af meget flotte tatoveringer til børn, slime i alle afskygninger, klistermærker, vandfuglefløjter hoppebolde samt Hama perler og perleplader.  

Til de større børn er yoyoer, kortspil, snurretoppe, lommelygter, viskelædere med duft, blyanter og andet til penalhuset populært. Der er også en masse kreative ting og sager som man kan underholde sig med indendørs, når vejret skifter.

Kig gode smågaver kategorien igennem og find netop det legetøj som du skal bruge. Et godt tip er altid at have et mindre lager i skuffen, så man altid har en lille god gave ved hånden.