Byggeklodser 

Slip fantasien løs og leg med sjove byggeklodser fra Banditten! Både i webshop og vores fysiske butik kan du nemlig finde de fantastiske og underholdende byggeklodser i alverdens former, farver, motiver og materialer til børn i alle aldre. Søg rundt i vores store udvalg og find samleklodser, træklodser, bløde klodser, stabelkasser, Plus Plus samleklodser og de seje Magna-Tiles byggeklodser – vi er sikre på at vi har noget sjovt til lige netop dit barn.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 48

Mærker og sikkerhed

Byggeklodser stimulerer kreativ udvikling og tankegang for børn i alle aldre, og derfor har vi klodser til børn fra kvalitetssikre mærker såsom Crocodile Creek, Lilliputiens, B. Toys, Djeco, Plus Plus og Magna-Tiles.

Det er kendte mærker som alle tager sikkerheden seriøst og I kan føle jer trygge i at købe babyklodser til familiens yngste fra Lilliputiens og B. Toys da de er lavet i materialer uden BPA og phthalater og er helt sikre at tygge i og nemme at gøre rent.

Til børn fra omkring 1 år, kan det at bygge et højt stabeltårn med stabelkasser fra mærker som Crocodile Creek og Djeco være en sjov beskæftigelse. Udover at træne barnets fantasi styrker leg med stabel kasser også motorikken. De kan både fås i træ, men er du bekymret for at det larmer når et sådant tårn vælter, kan du få de lidt lettere kasser i hårdt pap.

For mange børn, når de bliver omkring 3 år, begynder legen med byggeklodser at ændre sig. Her må du gerne kunne bygge store bygninger, slotte, kasser, broer, rumraketter – noget der skal forestille noget. Dertil anbefaler vi byggeklodser og samleklodser fra Plus Plus og Magna-Tiles som en populær beskæftigelse.

Alle byggeklodserne i vores sortiment er malet med godkendt maling og er alt sammen CE-mærket, uden BPA og phthalater og bliver testet løbende for at sikre den højeste kvalitet.

Hvordan leger børn i de forskellige aldre med byggeklodser?

Til de helt små børn fra omkring seks måneders alderen og opefter har vi bløde babyklodser i stof fra Lilliputiens og klodser i blødt gummi, som er lækkert at tygge i med pivlyd fra B. Toys. De bløde klodser til børn fra Lilliputiens er gode sansemotorisk, da der er forskellig lyd og aktivitet i hver del. De bløde babyklodser fra B. Toys til de lidt større børn fra omkring 6 måneder og opefter er nemmere at stable med deres kvadratiske opbygning, men giver også en sjov pivlyd fra sig når man trykker på dem til stor morskab for de små.

Nu kan børn fra 1 års alderen nyde godt af den sjove leg med Plus Plus samleklodser, da Plus Plus har valgt at lave store byggeklodser uden kvælningsfare. Til et barn på 1 år er legen et sjovt alternativ til det klassiske puslespil, da de er sjove at sætte sammen, vinkle og trække fra hinanden igen. De lidt større kan begynde at bygge og samle deres egen fantasi figurer, og det er derfor en vidunderlig gave at give, da det kun bliver sjovere jo ældre barnet er og mulighederne udvides jo flere brikker du har.

Til børn fra omkring 1 år, kan det at bygge et højt stabeltårn med stabelkasser fra mærker som Crocodile Creek og Djeco være en sjov beskæftigelse. Udover at træne barnets fantasi styrker leg med stabelkasser også motorikken når der bygges så højt som muligt og stabel klodser balancerer på hinanden.

Er dit barn 2år eller derover kan vi varmt anbefale billedklodser fra Djeco i enten træ eller hård pap. En alternativ måde at lave pusleleg, men også at bytte rundt på hoved, krop og fødder og lav et fantasi dyr med hovedet af en løve, kroppen af en giraf og fødderne af en ko. De sansemotoriske byggeklodser fra Bristle Blocks er er skønne at lege med, og meget nemme at samle for mindre børn, da man ikke behøver at være så præcis i sin motorik for at få dem samlet. De små børster fanger hinanden meget nemt, og på den måde bliver de mindre børn ikke afbrudt i deres leg, og det projekt de har gang i, fordi klodserne ikke vil det barnet vil.

Fra børn i alderen 3 år til 5 år og op til cirka 12 år ser vi en stor interesse i Magna-Tiles og de små Plus P lus samleklodser. Det er fantastiske byggeklodser som børnene intuitivt selv finder ud af at bruge. Du kan bygge i 3D og forme og vinkle til lige præcis det du vil. Der er masser af inspiration at hente fra nettet hvis du vil bygge noget bestemt, men det gode ved de magnetiske byggeklodser og sjove samleklodser, er at der ikke er noget som er sat i sten og det ligger ikke nødvendigvis op til at der kun er et resultat man skal komme frem til.

Byggeklodser er i alle aldre et skønt stykke legetøj at samles om. Er der flere børn i familien, eller kommer der venner på besøg, vil det være en sjov beskæftigelse mens forældrene hygger sig. Samleklodser er nemme at være flere om og lege med fra alle sider, og det er nemt for alle børn at bidrage til legen ved at skiftes med at sætte en brik på det der nu skal bygges.

Fragt

Du kan altid komme og se vores udvalg i vores lokale butik på Østerbro i København, men skulle du bo lidt for langt fra sender vi gladeligt til enten dit hjem, nærmeste pakkehus eller pakkeboks eller arbejde. Vælg hvad der er mest bekvemt for dig. Bestiller du i hverdagen inden klokken 14 sender vi samme dag og sørger for at din pakke kommer af sted på mest miljøvenlig vis.

Vi håber du bliver inspireret af at kigge på udvalget herinde, og får en masse idéer til kreativ leg med de klassiske klodser til børn. Kom i gang med at bygge et stort tårn, der kan væltes, byg et stort slot eller noget helt tredje der kan indgå i en leg med legefigurer – det er bare at slippe fantasien løs. Byggeklodser er et sikkert gavehit og I vil med garanti kunne få en masse spændende legetimer til at gå sammen.

×