Kuglebaner

Hos Banditten er vi helt vilde med kuglebaner, og derfor finder du et større udvalg end sædvanligt af kuglebaner til både små og til store børn i vores legetøjsunivers.

Når man taler om klassisk legetøj: legetøj der sjovt, holdbart, som aldrig bliver kedeligt, legetøj der er spændende og udfordrer barnet - og som kan gå i arv igennem generationer, kan man ikke komme udenom en kuglebane. Læs mere

Filtrer efter

Alder
Mere.. mindre
Mærker
Mere.. mindre
Pris
59 kr 2300 kr
Mere.. mindre
Filter
Viser 1 - 25 af 25

En kuglebane træner barnets øje-hånd koordination, udfordrer fantasien og opøver rumretningssansen - alt imens barnet morer sig med at bygge forskellige ting. Kuglebaner findes i mange forskellige udgaver. Der er kuglebaner i træ eller plastik, til badet eller tørvejr, store og små modeller, konstruktionskuglebaner der fungerer som forhindringsbaner, nogle er færdigbygget og andre byg-selv kuglebaner kræver opmærksomhed og fordybelse at bygge. Der kan også være forskel på kuglerne: marmorkugler, glaskugler, metalkugler, trækugler – store og små afhængigt af, hvilken alder kuglebanen er til. Det er derfor noget af en opgave at udvælge de helt rigtige kuglebaner, og vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores brede sortiment i vores webshop samt i vores legetøjsbutik på Østerbro i København.

Kuglebaner til mindre børn

Hos Banditten er kuglebaner med store kugler til de mindste børn et hit! Her skal barnet blot placere træbolden et vilkårligt sted på legetøjet og se bolden trille ned i opsamlingsbakken. Nogle gange fortsætter bolden ud på gulvet eller bordet, og barnet skal kravle eller hente kuglen. Herefter begynder legen forfra. Indenfor denne aldersgruppe - 18 mdr. op til 3 år - er det primært Djeco og PlanToys kuglebaner, der dominerer. Disse modeller findes i flere forskellige design, og de bliver ofte brugt som barnedåbsgave eller som fødselsdagsgaver. Vi har haft dem i butikken i mange år efterhånden, og du kan altid være sikker på, at modtageren bliver lykkelig for gaven, hvis du vælger en af disse kuglebaner i træ.

Kuglebaner til mellemgruppen

I takt med at barnet bliver større vokser kuglebanernes størrelse, og boldene forvandles til små glaskugler, metalkugler eller marmorkugler. Så begynder det at blive rigtigt sjovt!

Fra 3 år til ca. 5 år finder man primært kuglebanerne fra B. Toys. Der er tale om store kuglebaner med plastrør og rampler, der kan bygges forskelligt. Kuglebanerne har både lyd og lys, og de giver barnet en rigtig god introduktion til, hvad en ”rigtig” kuglebane kan.

Kuglebaner til store børn

Fra barnet er omkring 6 år og mange år fremover er de fantastiske byg-selv kuglebaner fra Q-Ba-Maze uovertruffne. Kuglebanerne fra Mindware findes i rigtig mange størrelser, og der findes et hav af tilbehør som f.eks. broer, rør, trampoliner, stålkugler og opsamlingsbakker til.

Q-Ba-Maze byg-selv kuglebanerne bygger man ved hjælp af små firkantede plastikklodser, der kan samles til figurer, dyr, skulpturer eller helt klassiske kuglebanemodeller. Der er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der skal bygges. De flotte byggeklodser eksploderer i et hav af smukke farver, samtidig med at de er gennemsigtige, så barnet fascineret kan følge kuglernes vej ned igennem kuglebanen.

Hvis man vil afprøve, om en kuglebane er noget for barnet, kan man med fordel vælge de forskellige æsker med begynder sæt. Herefter kan man arbejde sig opefter til det ultimative udi kuglebaner: Q-Ba-Maxe Colossal Stunt Set kuglebanen, som er en kæmpestor kuglebane, der tager tid at bygge, og som er helt spektakulær.

Det smarte ved Mindware kuglebaner er, at alle æskerne kan bruges sammen ligesom Plus Plus klodser eller Lego. Man kan derfor sagtens have flere æsker, der kan mikses på kryds og tværs. Hvis det skal være ekstra sjovt, kan man også bygge klodser med lys ind i kuglebanen.

Alle elementerne i Mindwares kuglebaner er helt uden BPA og phthalater. De har vundet flere forskellige priser, og der kommer hele tiden nye modeller og skægt tilbehør til. Her er helt klart tale om en bestseller, og hvis man er bidt af kuglebaner, kan det helt klart betale sig at holde øje med denne kategori.

Djeco Zig & Go kuglebane i træ

Djeco præsenterede for nyligt en serie af klassiske kuglebaner i træ fra 7 år og opefter. Her er der mere tale om baner, der bygges ved hjælp af dominobrikker, vipper, løbespor, ramper, biler, store trækugler og små metalkugler o. lign. Tanken er, at trækuglen vælter de forskellige dominobrikker eller vender vipper og broer, efterhånden som metalkuglen riller igennem banen. Der er her tale om en kædereaktions kuglebane, der kræver opfindsomhed og overblik, når kuglebanen konstrueres. Djeco serien hedder Zig & Go kuglebane, og hos Banditten finder du æsker med 27, 45 eller 48 dele. Også her er der mulighed for at blande indholdet af de forskellige æsker og bygge endnu længere og mere imponerende baner.

Hvis man ønsker forslag til Djecos Zig & Go kuglebaner, finder man bagpå kassen en kode, der kan skannes ind, og man kan derefter se et forslag til, hvordan en spændende bane kan bygges.

Kuglebane med vand

Hvis badet skal være en sjov oplevelse, er Waterslide kuglebanen fra Tiger Tribe måske lige noget. Her samles banen og sættes op på fliser el.lign. Vandet kan løbe igennem, og så er der noget for barnet at lege med, så badetiden ikke føles så lang.

Til de større børn venter vi spændt på en kuglebane med vand til de store børn fra Mindware. Det skal nok blive sjovt!

Køb dine gaver hos Banditten

Vi sælger rigtig mange kuglebaner hos Banditten, og hos os kan du altid få en god vejledning til, hvilken model du skal vælge til dit barn. Når først den rigtige kuglebane er udvalgt, sætter vi byttemærke på og pakker dine gaver smukt ind, helt gratis. Når blot byttemærket sidder på, kan dine varer altid byttes, både i vores fysiske butik eller ved at sende dem retur til vores webshop. Alle informationer finder du på din ordrebekræftelse, som du modtager efter bestillingen.

Hvis du bestiller inden kl. 14.00 i vores webshop, sender vi altid din bestilling afsted samme dag. Hvis du bestiller efter kl. 14.00, bliver dine varer sendt den efterfølgende hverdag. Du vælger selv, om du vil benytte GLS, Post Nord eller komme og hente din bestilling i vores legetøjsbutik på Østerbrogade 138. Så sparer du nemlig fragten.

Skriv eller ring endeligt til os hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp. Og held & lykke i jagten på den perfekte kuglebane. I har noget at glæde jer til!