Midi perler 

Fordyb dig i den mest fantastiske, farverige verden af leg og Hama midi perler og udfold ikke blot dit barns, men også din egen kreative sans med varer fra det store udvalg af Hama midi perler og perleplader til Hama perler midi her hos Banditten.

Læs mere
Viser 1 - 48 af 60

Hama perler midi størrelse er et fantastisk stykke legetøj til både store og små børn. Typisk begynder børnene i 5 års alderen med midi perler fra Hama efter at have øvet sig på Hama maxi perler nogle år.

Du kan få bøtter med blandede perler fra 3000 Hama midi perler og helt op til 13000 midi perler. For mange børn er det nemlig også en del af legen at sidde og sortere de mange Hama midi perler og lægge dem i farveorden. Hvis man gerne vil have lidt mere orden i Hama perler midi farverne, kan man naturligvis også købe de smarte opbevaringsbokse fra Hama fyldt med midi perler. Man kan finde opbevaringsboksen til Hama midi perler både i en lille og i stor størrelse, begge er i tre lag, med justerbare rum til inddeling, så det passer lige til de Hama midi perler, der bruges flest af.

Bandittens sortiment af Hama midi byder også på skønne Hama gaveæsker, perfekte til børnefødselsdagen med f.eks. smukke prinsesser, farlige dinosaurer og cirkustema. I disse fine Hama gavesæt er der alt barnet skal bruge inklusiv Hama midi perler og perleplader til midi perler.

Hvis der er noget helt specielt, som barnet skal lave, eller I er ved at løbe tør for flere farver Hama perler midi, kan der suppleres i Hama midi perler lageret med at købe poser med farverne enkeltvis. I vores sortiment finder man mere end 30 forskellige poser med 1000 stk. midi perler, hvor det enten er Hama ensfarvede perler, Hama selvlysende perler, Hama glimmer perler eller stribede perler fra Hama.

Til en grå regnvejrsdag er Hama midi perler perfekte at lege med, da det er noget hele familien kan samle sig om. Et af de helt store hit for børnene at bidrage med, er at lave den klassiske flagrække med det danske flag i Hama midi perler. Glæden ved at børnene kan lave noget selv, som bliver brugt år efter år, er ikke til at tage fejl af. Disse Hama flag kan også hænges på juletræet, så de bliver set flere gange om året.

Vi har rigtigt mange perleplader, der passer til alle Hama perlerne her hos Banditten og særligt populære er hest, kat, hund, krokodille, flodhest, delfin, blomst, prinsesse, drage for blot at nævne nogle få stykker. Man kan også købe store kvadratiske perleplader til Hama midi perler, som kan sættes sammen for at lave et stort billede efter fri fantasi eller et specielt billede fundet på nettet.

Stryg det færdige projekt til en flot gave eller pynt til hjemmet. Hos Banditten kan du med garanti finde de perler, I har brug for i vores store sortiment af Hama midi perler. Hama midi perler er altid et sikkert gavehit, og vi pakker naturligvis det hele flot ind til dig. Helt gratis!

×